Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Το FACEBOOK διέγραψε το Ν.1 blog της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

Η απάντηση στο γιατί διέγραψε το FACEBOOK, το λογαριασμό του δημοφιλέστερου blog της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, του taxalia, βρίσκεται στην παρακάτω φωτό, από τα γραφεία του FACEBOOK, στο PALO ALTO της Καλιφόρνια. Δείτε την:



κι άλλες: http://pswnio.gr/archives/2115

Από taxalia : το νο1 blog της Μακεδονίας

Σχόλιο μας : Άρχισαν τα όργανα.......
...διαβάστε περισσότερα...

ΕΙΔΙΚΟ Τ-SHIRT ΓΙΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ....


...διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Γιατί Ανεβαίνει ο ΛΑΟΣ και όχι η Αριστερά;



Η Αριστερά στην Ελλάδα (κυρίως ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) υποτίθεται ότι είναι η προστάτιδα δύναμη του λαού: του εργάτη, του μεροκαματιάρη, του φτωχού. Βαίνοντας τα πράγματα στην Ελλάδα από το κακό στο χειρότερο, κυρίως στην οικονομία αλλά όχι μόνο, θα περίμενε κανείς ότι τα ποσοστά της Αριστεράς θα είχαν εκτιναχθεί στα ύψη. Κάτι τέτοιο όμως...... δεν συμβαίνει. Τα ποσοστά της Αριστεράς παραμένουν στάσιμα (με εξαίρεση την πρόσκαιρη φούσκα του ΣΥΡΙΖΑ) παρόλο που υπάρχει τεράστια δυσαρέσκεια προς τους δύο μεγάλους (ΠΑΣΟΚ & ΝΔ). Αντιθέτως ανεβαίνει συνεχώς ο ΛΑΟΣ, το οποίο είναι δεξιό κόμμα και όχι αριστερό. Τι συμβαίνει λοιπόν;

Η στάση της Αριστεράς στα πολιτικά πράγματα είναι ξεκάθαρη. Καταψηφίζει οτιδήποτε φέρει στην Βουλή η εκάστοτε κυβέρνηση και ενδιαφέρεται μόνο να κάνει αντιπολίτευση. Ποτέ προτάσεις, μόνο αντίδραση και επικρίσεις. Η στάση αυτή είναι πάρα πολύ λογική και αναμενόμενη, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα κόμματα της Αριστεράς τα ενδιαφέρει μόνο η άνοδός τους και όχι η συνεισφορά στην πολιτική. Για παράδειγμα ας πάρουμε την συζήτηση για την Παιδεία: Ούτε το ΚΚΕ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκαν να συμμετάσχουν. Πρώτον διότι δεν τους ενδιαφέρουν πραγματικά οι λύσεις και θέλουν να σαμποτάρουν οτιδήποτε γίνεται (ασχέτως του αν αυτό είναι σωστό ή λάθος) από πρωτοβουλία άλλου. Δεύτερον διότι αν συμμετάσχουν μετά δεν θα μπορούν να επικρίνουν τις αποφάσεις που θα προκύψουν. Αυτά τα καταλαβαίνει ο πολύς κόσμος που δεν είναι καθόλου χαζός (όπως μάλλον πιστεύουν μερικοί).

Αντιθέτως με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΛΑΟΣ συμμετείχε στην συζήτηση για την Παιδεία και μάλιστα ήταν το μόνο μικρό κόμμα που συμμετείχε. Ενώ λοιπόν τα κόμματα της Αριστεράς έθεταν τους εαυτούς τους εκτός, ο ΛΑΟΣ μαζί με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ συζήτησαν για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της Ελληνικής κοινωνίας. Μήπως υπάρχει κάποιος που δεν συμφωνεί ότι σε κρίσιμα θέματα (Παιδεία, Εξωτερική Πολιτική, κ.α.) θα έπρεπε να υπάρχει διακομματική συμφωνία ώστε να μην αλλάζουμε γραμμή κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση; Πιστεύω όχι. Εάν η δικαιολογία της Αριστεράς είναι ότι το παιχνίδι ήταν στημένο και δεν υπήρχε νόημα συμμετοχής τους, τότε αυτήν την λογική θα έπρεπε να την εφαρμόζουν παντού. Στην Βουλή π.χ. γιατί πηγαίνουν τότε; Αν όλα είναι προκαθορισμένα να μην κάνουμε απολύτως τίποτα, ωραία λογική. Βλέπουμε λοιπόν ότι ο ΛΑΟΣ, αντίθετα με ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριφέρεται ως μεγάλο κόμμα. Αυτό είναι κάτι που το βλέπει ο κόσμος.

Άλλο πρόβλημα που έχει η Αριστερά είναι ότι δεν προτείνει συγκεκριμένους τρόπους αντιμετώπισης προβλημάτων. Φυσικά όταν μιλάμε για συγκεκριμένα μέτρα δεν μιλάμε για θεωρητικές αερολογίες. Το να αρχίσει κάποιος να φωνάζει ότι πρέπει να προστατεύσουμε τον εργαζόμενο από το μεγάλο κεφάλαιο δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση, σοβαρή αντιμετώπιση είναι να προτείνουμε πολύ συγκεκριμένα μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση. Και σε αυτόν τον τομέα ο ΛΑΟΣ υπερτερεί, όπως αναγκάζονται να παραδεχτούν ακόμα και κάποια ΜΜΕ που επιτίθενται συστηματικά στο κόμμα αυτό. Σε άρθρο της Καθημερινής με θέμα «Σνομπάροντας τον ΛΑΟΣ» διαβάζουμε «Μας αρέσει - δεν μας αρέσει, ο ΛΑΟΣ είναι από τα λίγα κόμματα στην Ελλάδα που δεν αερολόγουν. Θέτουν στο τραπέζι πραγματικά προβλήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και το καλύτερο (ή το χειρότερο, για κάποιους) προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις».

Τέλος η Αριστερά έχει χάσει την επαφή με τον πολίτη και την καθημερινότητά του. Εννοώ ότι ασχολείται επιλεκτικά με κάποια προβλήματα, όσα δεν είναι αντίθετα στην ιδεολογία της, ενώ κάποια άλλα τα αγνοεί επιδεικτικά. Ο απλός πολίτης θεωρεί σημαντικό πρόβλημά του την λαθρομετανάστευση για παράδειγμα. Δεν θέλει να έχει στην χώρα του τόσους πολλούς μετανάστες και μάλιστα παράνομους. Η αριστερά αντί να προστατεύσει τον πολίτη, όπως ευαγγελίζεται, αντιθέτως προτείνει να ανοίξουν τα σύνορα για να μπορούν να μπαίνουν στην χώρα μας ΟΛΟΙ. Αντί να ακούσει την φωνή του λαού και να προβληματιστεί ενδιαφέρεται μόνο για την ιδεολογία της και τα συμφέροντά της. Ο απλός πολίτης, και με το δίκιο του, εκλαμβάνει την πολιτική της Αριστεράς σε αυτό το θέμα ως αντιλαϊκή. Και όχι μόνο στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, σε όλα τα εθνικά θέματα η βάση του λαού είναι εντελώς αντίθετη με τις θέσεις της Αριστεράς. Εδώ ταιριάζει απόλυτα η παροιμία «Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε»...

Βλέποντας λοιπόν ο απλός πολίτης όλα αυτά, πώς να ψηφίσει τα κόμματα της Αριστεράς; Όσο απογοητευμένος και να είναι με τα δύο μεγάλα κόμματα. Και γιατί να μην ψηφίσει ΛΑΟΣ, όταν ακόμα και ο πρώην αρχηγός της ΕΥΠ ο Γιάννης Κοραντής, αναμφισβήτητα σοβαρότατο άτομο, προσχωρεί στο κόμμα αυτό; Πάνω από όλα η Αριστερά πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα: Δεν χρειάζεται ένα αριστερό κόμμα να είναι απαραιτήτως ανθελληνικό. Αντιθέτως μάλιστα, οποιοδήποτε κόμμα επιβάλλεται να είναι πρωτίστως πατριωτικό.

Πηγή : Πολεμώντας τους νεοσοφιστές

...διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

3η Πανελλήνια Συνάντηση VStromers στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου

Η 3η Πανελλήνια Συνάντηση του VStrom Hellas Club/Forum προκειται να πραγματοποιηθεί στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου στις 19-20/09/2009. Ο προορισμός προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας των μελών του VStrom Hellenic Forum, όπου ο Αγ. Ιωάννης κρίθηκε ως ο καταλληλότερος. Για τη συνάντηση έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 100 μέλη του forum οι οποίοι προβλέπεται να κατακλύσουν το Ανατολικό Πήλιο στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τα δημοφιλή δίκυκλα. Ευχόμαστε σε όλους ασφαλές ταξίδι και ευχάριστη διαμονή στο Πήλιο.
...διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ MR.OLYMPIA!!


Είναι πρωταθλητής Ελλάδος στο bodybuilding και απο τους καλύτερους αθλητές που έχουν περάσει στον χώρο αυτο. Δεν είναι άλλος απο το καμάρι του Βόλου, ο πραγματικά τεράστιος Μανώλης Καραμανλάκης!

Είχε αρκετό καιρό αποχής απο τους αγώνες ο Μανώλης και προετοιμάστηκε για το διεθνές πρωτάθλημα της IFBB όπου διεξάγεται στην πόλη της Ατλάντα των Η.Π.Α. Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα οι 3 πρώτοι αθλητές περνάνε κατευθίαν στα τελικά του Mr.Olympia όπου διεξάγεται στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στο Λάς Βέγκας!

Ο Μανώλης είναι πραγματικά σε πολύ καλή κατάσταση, κομμένος όσο δεν πάει στα 115 κιλά!! Αξίζει συγχαρητήρια για την προσπάθειά του και να μην ξεχνάμε οτι έχει μέλλον για πολύ βελτίωση, ο άνθρωπος είναι γενετικά πολύ μα πολύ τυχερός!

Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες 6 ημέρες πρίν τους αγώνες (πηγή bodybuilders.gr).

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!


...διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ(ΜΕΡΟΣ 5ο)



Τελείωσε το καλοκαίρι και μαζί του και οι διακοπές των γνωστών-αγνώστων αναρχοφασιστικών κοτόπουλων.Έτσι,ξαναγυρίσανε στις επάλξεις του δονκιχωτισμού,αντιμετωπίζοντας τις ορδές του κακού,λίγοι,απέναντι στις ατελείωτες στρατιές του κακού Σάροουμαν(όπα,αυτό μου ξέφυγε από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών).Έτσι,μόλις κρυώσε ο καιρός και γυρίσανε από τισ εξοχές(Μύκονος και σια),ξαναπιάσανε δουλειά,ζαλίζοντας μας τα απόκρυφα με τις π@*@ριές τους.Ξεκινήσανε τις αφισοκολλήσεις(μάθε τέχνη κι άστηνα,κι αν πεινάσεις πιάστηνα),και μοιράζουνε και αυτά τα λιβελογραφήματα σε περαστικούς,προσπαθώντας σαν τους μάρτυρες του Ιεχωβά,να προσυλιτίσουν στρατιώτες στη μεγάλη μάχη εναντίον του κακού....Α,ρε,Μπισακός που σας χρειάζεται....
Στη συνέχεια ακολουθεί το κείμενο(ο Θεός να το κάνει κείμενο),μαζί με τα (εντός παρενθέσεων ) σχόλια-μετάφραση μας.....

ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Π.Κ.Ε.(και όχι της Ματσάγγου,το διευκρινίζουμε για να μην μπερδευτείτε) ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ

Στις 26-8 κι ενώ δυο μέρες προηγουμένως είχε προηγηθεί πορεία για την απελευθέρωση του απεργού πείνας(αναφέρεται ως απεργός πείνας,αλλά δεν κρατείτε γι'αυτό,αλλά για τρεις κακουργηματικές και δύο πλημμεληματικές κατηγορίες,ψιλοπράγματα δηλαδή) Θ. Ηλιόπουλου οι συμμορίτες - αστυνομικοί (το ξαναλέμε για να μην τους μπερδέψετε με τους συμμορίτες-ματσαγγίτες) εφάρμοσαν μια από τις γνωστές πρακτικές τους. Ο επικεφαλής των ΟΠΚΕ μαζί με τα τσιράκια του έκαναν μια προσπάθεια να εκφοβίσουν έναν σύντροφο (κοπρίτη) που συμμετείχε στην πορεία(ομαδικό κωλοβάρεμα). Κάνοντας καλά τη δουλεία του, να απειλεί και να τρομοκρατεί, με εκφράσεις του τύπου : «πάμε στην γωνία να τα πούμε ένας προς έναν»(φοβερή απειλή,ειδικά όταν είσαι κότα και έχεις μάθει να κάνεις τον μάγκα από τον όχλο και με κουκούλα), «ο Βόλος είναι μικρός», «Εγώ ξυγιέμαι αλλιώς»(έτσι το είπε,με υ?Δεν βγαίνει από το εξηγιέμαι?Αλλά ξέχασα,στα ΙΕΚ Ματσάγγου διδάσκονται μόνο Αλβανικά και Ιταλικά,που χρόνος για Ελληνικά), «θα σκίσω τα αστέρια μου»(Κι αυτό φοβερή απειλή,αν μου έλεγε και εμένα ένας αστυνομικός ότι θα σκίσει τα αστέρια του,θα τα έκανα πάνω μου!) προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν το συγκεκριμένο σύντροφο(κοπρίτη) ή ακόμα και να εκβιάσουν και την αντίδραση του.

Αυτό το γεγονός μόνο ως μεμονωμένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού και στο παρελθόν οι μονάδες καταστολής έχουν δράσει σαν συμμορία, και στη Μαγνησία, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη δολοφονία μετανάστη(ξεχάσανε να αναφέρουν μεγαλέμπορος ναρκωτικών,λεπτομέρεια) σε μπλόκο στον Αλμυρό και το βασανισμό (εξπρές του μεσονυχτίου δηλαδή και βάλε)δύο ατόμων στις Μηλιές Πηλίου, αλλά και σε άλλες πόλεις όπου βοηθούν και πολλές φορές συμμετέχουν στις διάφορες δράσεις παρακρατικών οργανώσεων, σε επιθέσεις σε μετανάστες όπως στον Αγ. Παντελεήμονα(όπου οι κα'υ'μένοι μετανάστες δεν έχουν πειράξει κανέναν), και σε πολιτικούς χώρους (πολιτικούς?) όπως στο στέκι μεταναστών(στέκι μεταναστών είναι όλη η Ελλάδα) και στη κατάληψη Βίλλα Αμαλίας (άλλος εκπολιτιστικός σύλλογος κι αυτός,"η χαρά του άπλυτου")στην Αθήνα.

Αυτός ο κρατικός μηχανισμός όχι μόνο δε μας φοβίζει αλλά θα μας βρει απέναντι του(κο κο κο). Μπορεί τα μαντρόσκυλα(υπάρχουν τα μαντρόσκυλα,υπάρχουν όμως και τα κωπρόσκυλα) τους να τρομοκρατούν, όμως αυτή τους η προσπάθεια δε πρόκειται να έχει κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο την άμεση αντίδραση μας με συλλογικές δράσεις(αφίσες,κωλόχαρτα,ξανά αφίσες,ξανά κωλόχαρτα).

Κανείς δεν είναι μόνος του(εννοείτε,όλες οι κότες στο κοτέτσι μπούγιο είναι). Οι δολοφονίες, η τρομοκρατία και οι απειλές δε θα μείνουν αναπάντητες(ενώ τα δικά μας θα μένουν,τραβάμε μια απεργία πείνας και όλα σβήνουν με το μπλάνκο).

Η αστυνομία έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι παντού(στο Κατμαντού?)

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ

ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ(ανατρίχιασα!!)


(επαγγελματίες)Αναρχικοί - αντιεξουσίαστές


...διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΛ.ΒΟΛΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!!


Και ο ΠΑΟ έμαθε προχθές αυτό που θα μάθει σε λίγο όλη η Β' Εθνική!!Ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα!!2-1 το σκορ,εξαιρετική εμφάνιση(και υπό καταρρακτώδη βροχή),και ένας κόσμος φανταστικός!Όσο για αυτά που έγιναν με τον Σισέ,ο άνθρωπος δεν παίζεται!!Όταν στην Γαλλία τον έφτυναν όταν πήγαινε στα πλάγια,δεν αντιδρούσε έτσι!!Το ίδιο και στην Αγγλία(για να μην πούμε για το τι του λέγανε!!).Εδώ έγινε ευαίσθητος?Αν αντιδρα έτσι,δεν τον βλέπω να παίζει σε πολλά παιχνίδια φέτος!!Ειδικά στο Καρα'ι'σκάκη και στην Τούμπα,πως θ'αντιδράσει....Κρίμα,γιατί πίστευα πως ήταν μεγάλος παιχτης...

20 χρονάκια είναι πάρα πολλά,Α' Εθνική ερχόμαστε ξανά.....
...διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!



Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου θα παίξει η Βολάρα κόντρα στον ΠΑΟ!!Χαμός αναμένεται να γίνει στο στάδιο από κόσμο!!Ελπίζω,αλλά δεν το νομίζω,ότι δεν θα έχουμε τα καραγκιοζιλίκια της Τετάρτης από τους γνωστούς "καμμένους",δικούς μας και "ξένους".Όπως και να έχει ,το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι!!Ολοι ΕΑΚ!!!
...διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ!!!!

To καλοκαίρι έφυγε.και μένουν όμορφες στιγμές,αλλά και η εικόνα της επιστροφής στην μη καλοκαιρινή Ελλάδα,στην Ελλάδα της μιζέριας,της βλακείας και της γυφτιάς......

...διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΛΑ ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!



Καλό Φθινόπωρο!!Μετά από ξεκούραση 2 μηνών πάλι μαζί,και συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε.ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ο Ολ.Βόλου στο πρώτο φιλικό του εντός ΕΑΚ κόντρα στον Άρη.Νίκησε με 4-3 ,αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει στο ελάχιστο αυτό που είδαμε στο γήπεδο!!Η ομάδα πετούσε φωτιές!!Με τέτοια εμφάνιση στέκεται ανετότατα SUPER LEAGUE,οπότε μας δημιουργεί τρομερές προσδοκίες για την συνέχεια!!Η ομάδα έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ χαφ,εξτρεμ και επιθετικούς για ομάδα Β΄Εθνικής ,αλλά θέλει σοβαρότητα στην άμυνα.Δεν έλειψαν βέβαια και οι γνωστοί κάφροι των γηπέδων,οι οποίοι πλακωθήκανε σε φιλικό επιπεδο και αυτοί ,ώστε να είναι έτοιμοι εν'όψει επίσημων υπόχρεώσεων.....


Ε λοιπόν,20 κωλόπαιδα δεν μου χαλάσανε το φοβερό ποδοσφαιρικό απόγευμα!!!
Και για να μην ξεχνιόμστε : SUPER LEAGUE θέλω να σε δω και ας τρελαθώ.....
...διαβάστε περισσότερα...