Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Ο ΤΣΙΠΡΙΞ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΙΞ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΙΞ ΚΑΙ ΤΟ ΄΄ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟ΄΄ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ


Αναδημοσίευση ενός πολύ εξυπνου κειμένου από το liberalcreta.pblogs.gr του ,το οποίο παρόυσιάζει με πολύ έξυπνο τρόπο το γελοίον του πράγματος των πρόσφατων συμβάντων στα Εξάρχεια :


Βρισκόμαστε στο 2009 μχ σε μία Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα.

Μία πεζή περιπολία αστυνομικών δέχεται επίθεση με πέτρες και τούβλα. Οι αστυνομικοί καταδιώκουν τους δράστες οι οποίοι μπαίνουν σε ένα βιβλιοχώρο όπου γίνεται η παρουσίαση ενός βιβλίου.

Οι αστυνομικοί λογικά θα πρέπει να μπουν στον χώρο αυτό και να συλλάβουν αυτούς που τους επιτέθηκαν, καθώς και όποιον τους εμποδίσει. Εάν δεν το κάνουν θα πρέπει να τιμωρηθούν για παράβαση καθήκοντος.

Σε ολόκληρη της Ευρώπη υπάρχει το κράτος δικαίου που καθορίζει τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Οι πολίτες έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις.

Σε ολόκληρη είπα;

Ψέματα

Μία φυλή ανυπόταχτων ΝοτιοΒαλκάνιων δεν το έβαλε και δεν θα το βάλει ποτέ κάτω.

Είναι το χωριό του Νεοαριστερού Φασισμού. Εδώ τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις χρήζουν ιδιαίτερης νεοαριστερής ερμηνείας από τους ανυπόταχτους νεοαριστεροφασίστες.

Εδώ κάποιοι έχουν το δικαίωμα να πλιατσικολογούν σε καταστήματα, να τραυματίζουν και να σκοτώνουν ΄΄μπάτσους΄΄/΄΄γουρούνια΄΄ επειδή έτσι γουστάρουν.

Και αν οι τελευταίοι κάνουν το λάθος να κυνηγήσουν τους πρώτους επειδή τους χρησιμοποιούν ως κινούμενο στόχο επαναστατικής γυμναστικής, αυτοί θα κρυφτούν ανάμεσα σε άλλους φίλους νεοαριστερούς οι οποίοι θα σπεύσουν να τους υποθάλψουν.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1066738&lngDtrID=244

Κάποιοι όπως ο Παπαχρηστίξ θα προσπαθήσουν μάλιστα να ξεσκεπάσουν το πρόσωπο των ΄΄γουρουνιών΄΄, ώστε να είναι αναγνωρίσιμη λεία για τους ανυπόταχτους νεοαριστερούς στα καρτέρια κυνηγιού που στήνουν στο δάσος των Εξαρχείων.

http://www.youtube.com/watch?v=JI6TkUPIRbQ

Και αν πάλι τα ΄΄γουρούνια΄΄ κάνουν το λάθος να φερθούν Ευρωπαϊκά και συλλάβουν τον Παπαχρηστίξ, ε κακό του κεφαλιού τους. Οι νεοαριστεροί αντιεξουσιαστές και αναρχικοί έχουν τον φίλο τους στην ηγεσία των ΄΄γουρουνιών΄΄, τον Χρυσοχοϊδίξ. Ο οποίος, με τον πιο αυθαίρετο τρόπο θα κάνει κάτι που στην ΄΄υποταγμένη΄΄ Ευρώπη θα ήταν σκάνδαλο. Θα απελευθερώσει τους νεοαριστερούς φασίστες και τους προστάτες τους και θα τιμωρήσει όποιον τόλμησε να τα βάλει μαζί τους. Γιατί οι νεοαριστεροί φασίστες δεν υπακούουν στο νόμο, γιατί αυτοί είναι ο νόμος ...;

Θα βγει και ο αρχηγός των νεαριστερών ο Τσιπρίξ να ΄΄καταγγείλει΄΄ το απαράδεχτο θράσος των ΄΄γουρουνιών΄΄ που διανοήθηκαν να κάνουν αυτό που έπρεπε να κάνουν.

Και στο τέλος τα Νοτιοβαλκανικά ΜΜΕ, του ανυπόταχτου αυτού χωριού, θα κάνουν ατελείωτα πάρτυ, όπου διάφοροι πληρωμένοι Κακοφονίξ θα λένε ποιηματάκια για το πόσο περήφανο πρέπει να είναι το χωριό που αντιστέκεται στον Ευρωπαϊκό ΄΄φασισμό΄΄

Και όσο οι κάτοικοι αυτού του χωριού θα αποδέχονται αυτό το νεοαριστερό φασιστικό ιδεολόγημα, θα συνεχίσουν να ζουν κοινωνικά πολιτικά και οικονομικά υπανάπτυχτοι


...διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ BODYBUILDER ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!


Με ύψος... 90 πόντους, ο Ινδός Aditya 'Romeo' Dev είναι ο μικρότερος bodybuilder του κόσμου!

Παρ'οτι ζυγίζει 9 κιλά, ο Romeo έχει την ικανότητα να σηκώνει βαράκια των 1,5 κιλών!



Με τον προπονητή του!

...διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ!!!


Καινούργιο θύμα αυτή την φορά ο Ιωνικός,ο οποίος ......ήρθε μόνο τυπικά στο παιχνίδι,γιατί ουσιαστικά δεν υπήρχε,και προσπαθούσε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με ενέργειες οι οποίες μόνο σαν καραγκιοζιλίκια μπορούν να χαρακτηριστούν(ανά 5 λεπτά ξάπλωνε ένας παίχτης του Ιωνικού στο γρασίδι,προφασιζόμενοι ανύπαρκτους τραυματισμούς!!!).Βάλανε ένα γκολ από την μία και μοναδική φορά που περάσανε το μισό γήπεδο,και ο Ολυμπιακός,ενώ έπρεπε να έχει βάλει 10 γκολ βάσει των ευκαιριών που είχε,αρκέστηκε σε 2,με φανταστικές εκτελέσεις φάουλ του Ουμπίντες(παιχτούρα!!!!),τα οποία του φτάνανε για να πάρει το ματσάκι.Πρώτη θέση στη βαθμολογία,και η άνοδος έρχεται ακόμη πιο κοντά!!Επίσης ,φανταστική ατμόσφαιρα από έναν κόσμο ο οποίος αγκαλιάζει την ομάδα και γεμίζει το ΕΑΚ σε κάθε παιχνίδι!!Πάμε γερά,SUPER LEAGUE ερχόμαστε.....







...διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΑΓΩΝΕΣ KICK-BOXING ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!!



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ-μπόξινγκ ανακοίνωσε την τη διοργάνωση του 1ου Τουρνουά Κένταυρος - πανελλήνιοι διασυλλογικοί αγώνες full contact, low kick, light contact, semi contact που θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 25 Οκτωβρίου 2009 στην πόλη μας, ώρα 10π.μ., στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο, Αθηνών 25, Πεδίον Άρεως.Όλοι οι λάτρεις των πολεμικών τεχνών ας είστε εκεί!!!


...διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΑΤΕΣ,ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ!!ΕΛΕΟΣ.....

Πολλοί από εσάς μπορεί να μην το γνωρίζετε,αλλά πρόσφατα με απόφαση του κράτους απαγορεύτηκε ΕΝΤΕΛΩΣ το υποβρύχιο ψάρεμα στον Θερμα'ι'κό (όπως και εδώ στην Αλόννησο),καθώς επίσης τέθηκε και ένα όριο 3 κιλών ανα βάρκα(όχι ανά ψαρά) για τους ερασιτέχνες,με σκοπό και καλά την προστασία των αλιευμάτων.Όμως για όσους γνωρίζουν από θάλασσα,το ψαροτούφεκο είναι το μόνο ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ψάρεμα(δεν βαράς ότι να'ναι,αλλά ότι θέλεις) ,και μάλιστα επειδή κυνηγάς τα ψάρια μόνο με την ανάσα σου και τις δυνάμεις σου,ο αριθμός των ψαριών που μπορείς να βγάλεις (και αν βγάλεις!!)είναι απειροελάχιστος.Η πραγματική ζημιά γίνεται από τις τράτες ,οι οποίες καταστρέφουν εντελώς τον βυθό στο πέρασμα τους ,καταστρέφουν τον γόνο(τα αυγά των ψαριών),και το 70% των αλιευμάτων τους είναι ακατάλληλα για πώληση,γι'αυτο και ξαναπετιέται(νεκρό) στην θάλασσα.όμως γι'αυτόν τον τρόπο αλιείας ,που προκαλεί τεράστια οικολογική καταστροφή ,το κράτος δεν κάνει τίποτα,γιατί υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα,και τα βάζει μόνο με τον ερασιτέχνη χομπίστα ψαρά!!
Παραθέτω κείμενο από το Greekdivers.com:
......
Από τις αρχές της δεκαετίας το υποβρύχιο κυνήγι υφίσταται μια ολοένα και αυξανόμενη επίθεση, με αποκορύφωμα την τελευταία άδικη απαγόρευση. Χωρίς καμία λογική βάση στοχοποιείται το υ/ψ, παρά το ότι είναι η επιλεκτικότερη και σε κάθε περίπτωση η λιγότερο επιβαρυντική για το περιβάλλον μέθοδος αλιείας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να αντιδράσουμε και να προστατεύσουμε το υ/ψ από ατεκμηρίωτες επιστημονικά απαγορεύσεις και από κάθε μορφής οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα. Μία από τις δράσεις που επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε, είναι η σύνταξη ενός κειμένου θέσεων το οποίο με την μορφή ενός στοιχειώδους μανιφέστου δηλώνει τη παρουσία μας, τις σκέψεις μας, τους στόχους και τις απαιτήσεις μας. Οσο πιο πολλοί καταφέρουμε να συνταχθούμε με αυτές τις απλές θέσεις, τόσο πιο μεγάλη θα γίνει η δύναμή μας απέναντι στους κύκλους που μας πολεμούν.

Αγαπητοί φίλοι, στον αγώνα αυτό κανείς δεν περισσεύει. Οσοι συμφωνείτε με αυτές τις θέσεις δείξτε το με ένα απλό ποστ, στο οποίο καλό θα ήταν προαιρετικά να αναφέρετε το όνομά σας, κάτι που θα έδινε μεγαλύτερη αξία στο κείμενο.

Σας ευχαριστούμε πολύ,
Η συντονιστική ομάδα του Greekdivers forum.



ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ
Η ερασιτεχνική υποβρύχια αλιεία (ψαροντούφεκο) είναι μία αθλητική δραστηριότητα η οποία μας φέρνει σε επαφή με την φύση και μας παρέχει επιλεκτική τροφή. Είναι η αλιεία που γίνεται μόνον ημέρα με το κράτημα της ανάσας, ενώ ταυτόχρονα η δυνατότητα του υποβρύχιου κυνηγού στο να μπορεί να επιλέγει το θήραμά του πριν πατήσει τη σκανδάλη του ψαροντούφεκού του, την καθιστά ως την πλέον επιλεκτική μορφή αλιείας.

Οι ψαροκυνηγοί κινούμαστε υποβρυχίως στο, ξένο για τον ανθρώπινο οργανισμό, θαλάσσιο περιβάλλον όσο μας επιτρέπει το κράτημα μιας ανάσας. Ως εκ τούτου οι έμβιοι οργανισμοί που αλιεύουμε έχουν τη δυνατότητα διαφυγής, σε αντίθεση με όλες τις άλλες μορφές αλιείας και κυρίως τα καταστροφικά εργαλεία όπως τα συρόμενα δίκτυα που αφανίζουν στη κυριολεξία ολόκληρα κοπάδια ψαριών.

Η ερασιτεχνική υποβρύχια αλιεία συμβαδίζει με τις αρχές της σύγχρονης οικολογίας. Ένας υποβρύχιος κυνηγός στη συντριπτική πλειοψηφία των ψαρεμάτων του δε μπορεί να αλιεύσει παραπάνω από 1-2 ψάρια από το ίδιο κοπάδι, ενώ δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη ρηχή ζώνη. Τις περισσότερες μάλιστα φορές, δεν θα αλιεύσει απολύτως τίποτα.

Η διενέργειά της διέπεται από κανόνες, νόμους και περιορισμούς όπως αυτοί έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία. Ως ερασιτέχνες υποβρύχιοι κυνηγοί τηρούμε το υπάρχον νομικό πλαίσιο που διέπει την ερασιτεχνική αλιεία και είμαστε σε θέση να συνεργαζόμαστε με την οποιαδήποτε Λιμενική Αρχή της χώρας για την καλύτερη αστυνόμευση των θαλασσών και για την διατήρηση του ενάλιου πλούτου.

Η άμεση επαφή με τη θάλασσα και τους βυθούς της, μας καθιστά το πιο έγκυρο μάτι για την κατάστασή τους καθώς και μία από τις περισσότερο ευαισθητοποιημένες ομάδες πολιτών. Σε περιοχές όπου υπήρξε απαγόρευση του ερασιτέχνη και ειδικά του υποβρύχιου αλιέα, αυξήθηκε κατακόρυφα κάθε είδους παράνομη δραστηριότητα. Ατομικά ή ομαδικά, οι υποβρύχιοι αλιείς συμμετέχουμε ενεργά σε αρκετές περιβαλλοντικές δράσεις όπως στην αποκομιδή ρύπων και καθαρισμών παραλιών ανά την επικράτεια.
Επιπλέον η ίδια η υποβρύχια δραστηριότητά μας δεν αφήνει ρύπους στους βυθούς και δεν καταστρέφει στο ελάχιστο το υποβρύχιο περιβάλλον.

Ως πολυπληθής ομάδα ταυτόχρονα, εμείς οι υποβρύχιοι κυνηγοί, συμβάλλουμε έντονα στην οικονομική ζωή του τόπου, πληρώνοντας για την έκδοση και ανανέωση ατομικών αδειών αλιείας, αγοράζοντας σκάφη αναψυχής και αλιείας, αγοράζοντας καταδυτικό εξοπλισμό, κ.α. Επιπροσθέτως τονώνουμε τις τοπικές οικονομίες απομακρυσμένων από τα κέντρα περιοχών που επιλέγουμε για να συνδυάσουμε διακοπές, ξεκούραση και υποβρύχια αλιεία με την παρέα μας και την οικογενειά μας.

Παρόλη την επιλεκτικότητα της ερασιτεχνικής υποβρύχιας αλιείας και της διαχείρισης που ασκείται μέσω αυτής, η σύγχρονη αλιεία στο σύνολό της πλήττεται λόγω της ερήμωσης των θαλάσσιων οικοσυστημάτων από την ρύπανση και την ανεξέλεγκτη αλιευτική βιομηχανία της Μεσογείου. Αποτέλεσμα αυτής της ασυδωσίας είναι η μείωση της βιοποικιλότητας στα κατώτερα όρια, που για πολλά είδη είναι στα όρια της κατάρρευσης, και η πλήρης υποβάθμιση των θαλάσσιων βιοκοινοτήτων.

Απαιτούμε να καταπολεμηθεί επιτέλους κάθε παράνομη και καταστροφική μέθοδος αλιείας όπως η αλιεία με δυναμίτη, η αλιεία με συρόμενα εργαλεία και η αλιεία με δίχτυα επιφανείας και να γίνουν επιτέλους πράξη οι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί της λειτουργίας των τρατών και όλων των καταστροφικών μεθόδων μαζικής αλιείας. Απαιτούμε την αποβιομηχανοποίηση των θαλασσών μας πριν αυτές μετατραπούν σε νεκρή φύση. Ζητούμε την σωστή εκπαίδευση και την καλύτερη κατάρτιση του Λιμενικού Σώματος που θα βασίζεται και στην επιστήμη της Οικολογίας.
Ας σταματήσουμε επιτέλους την καταστροφή του στοιχείου που πάνω του στηριχθήκαμε και αναπτυχθήκαμε σαν λαός, ας σταματήσουμε την καταστροφή της θάλασσας.

Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε το αναφαίρετο δικαίωμα μας στην άθληση και στην ερασιτεχνική αλιεία τροφής, χρησιμοποιώντας την μοναδική επιλεκτική μορφή αλιείας, αυτή του υποβρυχίου κυνηγιού.
Θα είμαστε αντίθετοι σε κάθε απαγόρευση ή περιορισμό που μας αποκλείει άδικα από την αγαπημένη μας ερασιτεχνική δραστηριότητα η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση και τη Μεσόγειο που μας αγκαλιάζει.
Θα είμαστε αντίθετοι σε κάθε δράση της Πολιτείας που στοχεύει στο να τιμωρήσει εμάς, προς χάρη των πραγματικά υπευθύνων.

Από Greekdivers.com

...διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

X-MEN ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ!!


Έκανα ζάπινγκ σήμερα το μεσημέρι,και ξάφνικά μου τράβηξε το ενδιαφέρον η εικόνα από ......ένα τοπικό κανάλι.Άκουγα την φωνή του παρουσιαστή και κατάλαβα ότι ήταν τοπική εκπομπή,αλλά αυτό που έβλεπα μου κέντρισε το ενδιαφέρον:


Λόγω του ότι είμαι μεγάλος φαν των κόμικς,και συγκεκριμένα της Marvel,λογικό ήταν το μυαλό μου να συνδέσει την παραπάνω εικόνα με αυτή:
Τι έγινε ρε παιδιά?Σκάσανε μύτη οι X-men στην πραγματικότητα,και μάλιστα στον Βόλο,κάνοντας ένα παιδικό όνειρο πραγματικότητα?Σύντομα όμως (σε 1 msec για την ακρίβεια),κατάλαβα ότι ήταν τοπική εκπομπή τηλεπώλησης,και το εν λόγω προ'ι'όν ήταν κάτι θαυματουργά γυαλιά που κάνουν μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια(???)....
Κλαψ........
Πάντως,για όποιον θέλει να ντυθεί cyclops στις απόκριες είναι απαραίτητα αξεσουάρ!!
:))

...διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΛΦΙΝΙΟΥ!!


Γέννηση δελφινιού καρέ- καρέ
2 Σεπτεμβρίου 2008, 20:47

Τη μοναδική στιγμή της γέννησης ενός δελφινιού, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στο ενυδρείο «Ολτρεμάρε» στην Ιταλία. Συνήθως, τα δελφίνια που ζουν σε περιορισμένους χώρους, γεννούν τη νύχτα και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο γέννησε μέρα μεσημέρι και πολύ κοντά στο τζάμι απ' όπου μπορούν να κοιτάνε οι επισκέπτες. Έτσι, ο φωτογράφος Λεάντρο Σταντζάνι, δεν έχασε την ευκαιρία και τράβηξε τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα.


Αρχικά, εμφανίστηκε η ουρά του μωρού- δελφινιού και σιγά σιγά βγήκε ολόκληρο. Το νέο μέλος της οικογένειας, έχει μήκος πάνω από ένα μέτρο και ζυγίζει γύρω στα 20 κιλά.


Ο Σταντζάνι είπε ότι έχει καταγράψει με τη φωτογραφική μηχανή του πάνω από 11 γεννήσεις δελφινιών από το 1993 αλλά ομολογεί ότι αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες που έχει τραβήξει.


...διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΚΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.


Από άντρες της αστυνομίας εντοπίστηκε το πρωί στη Σούρπη φορτηγό με 37 λαθρομετανάστες(31 άνδρες και 6 γυναίκες)από το ......Πακιστάν , το Μπαγκλαντές , το Αφγανιστάν και τη Σομαλία,ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός αναζητούνται.Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκαν στη χώρα μας με ιστιοπλο'ι'κό το οποίο κατήυθυναν 3 Ουκρανοί,το οποίο ξεκίνησε από Κωνσταντινούπολη και τους αποβίβασε στην Εύβοια.Οι λαθρομετανάστες κρατούνται στο κέντρο υποδοχής μεταναστών,στην περιοχή του Κ.Τ.Ε.Ο.
Όπου φτωχός και η μοίρα του...Εγώ πάντως αναρωτιέμαι:Για το "ταξίδι" τους αυτό από την χώρα τους έως την χώρα μας χρειάζονται τουλάχιστον 6-10.000 ευρώ το άτομο.Αυτό το ποσό μπορεί να μην φαντάζει τεράστιο σε εμάς(αν και μερικούς απο εμάς αν τους γυρίσεις ανάποδα και τους τινάξεις όχι 5.000 ,αλλά ούτε 10 ευρώ δεν θα βρεις),αλλά στις χώρες από τις οποίες έρχονται είναι σαν 200.000-300.000 ευρώ η αντιστοιχία.Αν είχαν τόσα λεφτά στη χώρα τους,τότε γιατί δεν έμεναν εκεί(με τόσα χρήματα σαν άρχοντες),και προτίμησαν να περάσουν όλη αυτή την απάνθρωπη ταλαιπωρία της λαθρομετανάστευσης,με κίνδυνο μέχρι και της ίδιας τους της ζωής?Μήπως όμως δεν τα είχαν αυτά τα χρήματα οι ίδιοι(λέω εγώ,μήπως??)?Μήπως κάποιοι τους πληρώνουν τα οδοιπορικά?Και αν ναι,ποιοι?Δουλέψτε το λίγο....

...διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ DEATH METAL!!


...διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ 2009

ΠΑΣΟΚ 40,39%(+4%) 2 ΕΔΡΕΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ-ΖΗΣΗ
Ν.Δ. 35,56% (-7,76%) 1 ΕΔΡΑ ΝΑΚΟΣ
Κ.Κ.Ε. 8,79%(-0,57%) 1 ΕΔΡΑ ΝΑΝΟΣ
ΛΑ.Ο.Σ. 5,82%(+2,19%) 1 ΕΔΡΑ ΜΑΡΚΑΚΗΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,66%(+0,35%) 0 ΕΔΡΕΣ
ΟΙΚΟΛ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,60%(+1,42%) 0 ΕΔΡΕΣ
ΛΟΙΠΟΙ 2,18%(+0,37%)

Ευχόμαστε καλή θητεία στους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας,και ας κάνουν ότι καλύτερο μπορούν,ο καθένας από το πόστο του ,για το καλό του νομού μας.
...διαβάστε περισσότερα...