Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς επιθεωρητές!




Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Α' Βιομηχανική περιοχή του Βόλου, όταν δύο επιθεωρητές της Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Μαγνησίας, παραλίγο να καούν ζωντανοί, καθώς ο νόμιμος εκπρόσωπος μιας επιχείρησης, την οποία είχαν επισκεφτεί, αποπειράθηκε να τους πυρπολήσει

Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ως αντικείμενο την περισυλλογή, επεξεργασία σιδήρων μετάλλων (scrap) και αυτοκινήτων, ενώ στο χώρο της είχε συμβεί ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα.

Ένας 38χρονος αλλοδαπός είχε τραυματιστεί σοβαρά εξαιτίας έκρηξης, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής αυτοκινήτου.

Το ατύχημα είχε αναφερθεί στην Επιθεώρηση Εργασίας από τους υπευθύνους της εταιρείας και η επίσκεψη των επιθεωρητών ήταν αναμενόμενη.

Όταν όμως η παρουσία των επιθεωρητών έγινε αντιληπτή από τους εργαζόμενους, δύο από αυτούς που εκτελούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης, εγκατέλειψαν την εργασία και έσπευσαν, τρέχοντας, να εξαφανισθούν.

Στη συνέχεια, οι επιθεωρητές τους αναζήτησαν και προσπάθησαν να πάρουν τα στοιχεία τους, εκτιμώντας ότι πρόκειται για περιστατικό αδήλωτης εργασίας.

Τότε δέχθηκαν επίθεση από τον νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης και άλλο άτομα που τους απώθησαν με βιαιότητα προς την έξοδο, ενώ στο φυλάκιο της εισόδου τους επιτέθηκε και πάλι ο εκπρόσωπος της εταιρείας, ο οποίος κραδαίνοντας τη μάνικα πετρελαίου της δεξαμενής ανεφοδιασμού, περιέλουσε με πετρέλαιο τον έναν από τους επιθεωρητές και απειλούσε να τον κάψει φωνάζοντας, "αν δε φύγεις θα γίνει και άλλο "ατύχημα"!

Φυσικά επενέβη η Αστυνομία και έληξε το συμβάν, υποβλήθηκαν μηνύσεις και κινήθηκε η διαδικασία του Αυτοφώρου αλλά ο εργοδότης είχε προλάβει να αποχωρήσει.

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Αναδημοσίευση από cosmo.gr

υ.γ. στην χώρα που έχει μάθει ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει,τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον....


...διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Διαρκές έγκλημα στη λίμνη Κάρλα


Μεγάλη οικολογική καταστροφή αντίκρισαν για τρίτη φορά φέτος κάτοικοι που ζουν κοντά στη λίμνη Κάρλα στο νομό Μαγνησίας.

Χιλιάδες νεκρά ψάρια υπάρχουν μέσα στον ταμιευτήρια σε ένα μήκος 5 χιλιομέτρων.

Υπάλληλοι της νομαρχίας έλαβαν δείγματα για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει ρύπανση στην περιοχή ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις κατά το παρελθόν που σημειώθηκε ανάλογο περιστατικό, οι επιστήμονες απέδωσαν τον θάνατο των ψαριών στην πτώση της θερμοκρασίας του νερού.

Από skai.gr
...διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!(ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ......)

Γιόρταζε χθες ο πολιούχος μας!!!!Χρόνια μας πολλά Βολάρα,και να είναι ο Δήμος και οι κάτοικοι γεροί και μυαλωμένοι!!!
Δυστυχώς η ημέρα συμπίπτει με την ημερομηνία της δολοφονίας του 15χρονου Α.Γρηγορόπουλου,που έγινε προ 2ετίας από έναν Ειδικό Φρουρό ,ο οποίος τιμωρήθηκε από την πολιτεία εκτίοντας ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ)(αν και αυτό δεν πρόκειται να απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του...).
Αντί όμως για ημέρα μνήμης ,τα γνωστά-άγνωστα καλόπαιδα της πόλης βρήκανε πάλι αφορμή για τραμπουκισμούς,καταστροφές,επιθέσεις σε περαστικούς, και πληθώρα επαναστατικών ασκήσεων(π.χ. πετροπόλεμος με τα ΜΑΤ ,ρίψη μολότωφ ,κλπ,κλπ).Αλλά δεν φτάνει αυτό ,κλαίγονται κι από πάνω και το παίζουν "πολίτες","περαστικοί","φοιτητές","εκπαιδευτικοί"(τρομάρα τους,αυτοί διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας και γεμίζουν τις ψυχές τους και τα μυαλά τους με τα απωθημένα τους και τα κόμπλεξ τους) ,όταν η αστυνομία κάνει το ένα χιλιοστό από αυτά που είναι υποχρεωμένη να κάνει,και όπως γίνεται σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου(από τη Ζιμπάμπουε , έως τη Νορβηγία)όταν κινδυνεύουν ζωές και καταστρέφονται περιουσίες.Ούτε ΕΝΑΣ κατηγορούμενος,ούτε ΕΝΑΣ στο αυτόφωρο,(ενώ έγιναν προσαγωγές και τα άτομα ΗΤΑΝ ροπαλοφόρα!!!!),και εξακολουθούν και φωνάζουν για φασιστική Αστυνομία και φασιστική Δικαιοσύνη!!!!!!Δηλαδή πρέπει να πάρει ο κόσμος την κατάσταση στα χέρια του?Αφού τους βλέπετε και τους ξέρετε,100 μπαχαλάκηδες με μίσος για την κοινωνία είναι,μίσος το οποίο πηγάζει από την αρρωστημένη ιδιοσυγκρασία τους και από την ανύπαρκτη αυτοεκτίμηση τους!!!Νεολαία που μεταφέρει το μίσος των παπούδων της,χωρίς να ξέρει γιατί μισεί.Και οι γονείς μας είχαν αβέβαιο μέλλον,και οι παπούδες μας δεν είχαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να φάνε,αλλά πήραν τη ζωή στα χέρια τους,εργαστήκανε,φτιάξανε σπίτια και οικογένειες,και δεν καταστρέφανε περιουσίες,δεν χτυπούσαν συνανθρώπους τους,δεν κάναν το σπίτι τους(ναι,γιατί η πόλη αυτή είναι το σπίτι μας!!!) πουτάνα,επειδή έτσι αισθάνονται.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω,μακάρι ο Άγιος Νικόλαος που γιόρταζε χθες να δώσει φώτιση σε όλους μας ,και να γαληνέψει τα τρικυμιασμένα μυαλά ορισμένων ..............
...διαβάστε περισσότερα...