Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ...

Κάποιος είπε κάποτε ότι "στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός."

Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000 για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή......

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για ...μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

ΥΓ: Κι εσυ Ελληνα καθεσαι και βλεπεις το "φιλο" του λαου και τη προπαγανδα του..και το χειροτερο ολων... τον πιστευεις...

11 σχόλια:

  1. Αριστερός δε σημαίνει και φτωχός. Όπως επίσης το ότι έχει χρήματα δε σημαίνει πως δε λέει αλήθειες ή χάνει το δίκιο του. Και χίλιες φορές να τα παίρνει ο Λαζόπουλος που είναι δουλειά του και φέρνει λογικά τα λεφτά πίσω στο κανάλι του , παρά πολιτικοί κάτω από το τραπέζι σε βάρος του ελληνικού λαού (τους οποίους κράζει και καλά κάνει.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θεμα ειναι ποιους πολιτικους κραζει και ποιους γλυφει ο απατεωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα κανεικαι τα τρωει ο πουστης αφου σα μαλακες ολοι τον βλεπουμε και τον χειροκροτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. alla kanenas dn vgainei na ton katigorisei epeidi oloi ton tremoun les ki autos tin exei dei kapws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει το αλάθητο,σαν τον άλλον τον φτωχούλη αγωνιστή,τον Μάκη(Τριανταευρώπουλος)!!Μάλλον τα ονόματα που λήγουν εις -άκης έχουν αυτή την ιδιότητα του αλάθητου(εξαιρείτε ο Πάκης :)) ).Εννοείται φίλε MaZoumi ότι αριστερός δεν σημαίνει φτωχός,αλλά την έκφραση αριστερός με δεξιές τσέπες την ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά ninja , αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε λέει αλήθειες. (δε λέω πως σε όλα είναι σωστός , αλλά έχει την άποψη του) Και σε τελική ανάλυση αυτός κάνει τη δουλειά του και πληρώνεται για αυτή. Δεν τα έκανε σε βάρος σου , σε βάρος μου κτλ ...
    Όταν έχεις πολλά , αλλά 'καθαρά' λεφτά δε σημαίνει πως δε μπορείς να αναφερθείς σε μια κοινωνική ή πολιτική αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Λαζοπουλοπροπαγάνδα καλά κρατεί...

    http://antisofistes.blogspot.com/2009/06/blog-post_4530.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαφώς και συμφωνώ με αρκετά από αυτά που λέει(όπως τελευταία για το σκάνδαλο με το πρόστιμο στη vodafone που έγινε γαργάρα),αλλά με πειράζει πάρα πολύ που δεν είναι αντικειμενικός,αλλά το παίζει αντικειμενικός,το παίζει ότι καταλαβαίνει τον λαό,ενώ απέχει από τον λαό και τα προβλήματα του όσο η Γη από τον Άρη....Γενικά με εκνευρίζει το ότι δεν είναι αριστερός,αλλά αριστερίζει,για να είναι in.Πιστεύω ότι με κόκες σε κότερα και με καμιά 20αριά εκατομμύρια γιούρα στην μπάντα είναι λίγο δύσκολο να καταλάβεις τον απλό πολίτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Αλέξανδρε,φοβερό κείμενο!!Με εκφράζει 100%!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή