Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!


Ντόρο έχει προκαλέσει η δήλωση του Θ.Πάγκαλου πως,όσοι δεν...... πήγαν να ψηφίσουν(όσοι απείχαν δηλαδή) ,είναι ρεμάλια!!Είναι γνωστό ότι ο κ.Πάγκαλος είναι αιχμηρός(κοινώς χύμα) στις εκφράσεις του ,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα λόγια του δεν κρύβουν αλήθειες.

Άποψη μου είναι ότι ο πολίτης ο οποίος είναι αδιάφορος για τα κοινά ,είναι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο.Βάζει την προσωπική του βολή (τριήμερο Αγ.Πνεύματος-διακοπές) πάνω από την λειτουργία της δημοκρατίας(να στείλει ένα μύνημα),λες και το ότι δεν συμφωνεί με κάποιο από τα μεγάλα κόμματα ,θα τα εμποδίσει να καταλάβουν θέσεις εξουσίας,θέσεις τις οποίες θα μπορούσαν να πάρουν άλλα πρόσωπα άφθαρτα και από χώρους οι οποίοι δεν έχουν δοκιμαστεί.Μετά βέβαια ,τα ίδια άτομα τα οποία δεν πήγαν να ψηφίσουν(50 % περίπου του εκλογικού σώματος) ,θα είναι και οι πρώτοι που θα ασκούν κριτική για ότι αποφάσεις παίρνονται για αυτούς χωρίς αυτούς και θα μιλούν για απαξίωση του πολιτικού συστήματος.Επίσης ,όταν (λέω όταν και όχι αν,γιατί πιστεύω ότι θα συμβεί σίγουρα)σε κάποια χρόνια το ποσοστό αποχής θα φτάσει σε επίπεδα 70-90%,δεν αποκλείεται να αποφασιστεί να γίνονται εκλογές κάθε 10 χρόνια,για να μην υπάρχουν περιττά έξοδα ,από την στιγμή που οι πολίτες δεν θα ενδιαφέρονται,και να οδηγήσει στην δημιουργία απολυταρχικών καθεστώτων.
Γι'αυτό λοιπόν , ο Πάγκαλος μπορεί να τους αποκάλεσε ρεμάλια,εγώ όμως θα πω : ΖΩΑ ,ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

1 σχόλιο:

  1. Πάμε κατά διαόλου.... θα φυσάμε και δεν θα κρυώνει, με τις βλακίες που γίνονται και ΔΕΝ διορθώνεται τίποτα... ΞΥΠΝΑΤΕ ρεεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή