Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ(ΜΕΡΟΣ 5ο)



Τελείωσε το καλοκαίρι και μαζί του και οι διακοπές των γνωστών-αγνώστων αναρχοφασιστικών κοτόπουλων.Έτσι,ξαναγυρίσανε στις επάλξεις του δονκιχωτισμού,αντιμετωπίζοντας τις ορδές του κακού,λίγοι,απέναντι στις ατελείωτες στρατιές του κακού Σάροουμαν(όπα,αυτό μου ξέφυγε από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών).Έτσι,μόλις κρυώσε ο καιρός και γυρίσανε από τισ εξοχές(Μύκονος και σια),ξαναπιάσανε δουλειά,ζαλίζοντας μας τα απόκρυφα με τις π@*@ριές τους.Ξεκινήσανε τις αφισοκολλήσεις(μάθε τέχνη κι άστηνα,κι αν πεινάσεις πιάστηνα),και μοιράζουνε και αυτά τα λιβελογραφήματα σε περαστικούς,προσπαθώντας σαν τους μάρτυρες του Ιεχωβά,να προσυλιτίσουν στρατιώτες στη μεγάλη μάχη εναντίον του κακού....Α,ρε,Μπισακός που σας χρειάζεται....
Στη συνέχεια ακολουθεί το κείμενο(ο Θεός να το κάνει κείμενο),μαζί με τα (εντός παρενθέσεων ) σχόλια-μετάφραση μας.....

ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ Ο.Π.Κ.Ε.(και όχι της Ματσάγγου,το διευκρινίζουμε για να μην μπερδευτείτε) ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ

Στις 26-8 κι ενώ δυο μέρες προηγουμένως είχε προηγηθεί πορεία για την απελευθέρωση του απεργού πείνας(αναφέρεται ως απεργός πείνας,αλλά δεν κρατείτε γι'αυτό,αλλά για τρεις κακουργηματικές και δύο πλημμεληματικές κατηγορίες,ψιλοπράγματα δηλαδή) Θ. Ηλιόπουλου οι συμμορίτες - αστυνομικοί (το ξαναλέμε για να μην τους μπερδέψετε με τους συμμορίτες-ματσαγγίτες) εφάρμοσαν μια από τις γνωστές πρακτικές τους. Ο επικεφαλής των ΟΠΚΕ μαζί με τα τσιράκια του έκαναν μια προσπάθεια να εκφοβίσουν έναν σύντροφο (κοπρίτη) που συμμετείχε στην πορεία(ομαδικό κωλοβάρεμα). Κάνοντας καλά τη δουλεία του, να απειλεί και να τρομοκρατεί, με εκφράσεις του τύπου : «πάμε στην γωνία να τα πούμε ένας προς έναν»(φοβερή απειλή,ειδικά όταν είσαι κότα και έχεις μάθει να κάνεις τον μάγκα από τον όχλο και με κουκούλα), «ο Βόλος είναι μικρός», «Εγώ ξυγιέμαι αλλιώς»(έτσι το είπε,με υ?Δεν βγαίνει από το εξηγιέμαι?Αλλά ξέχασα,στα ΙΕΚ Ματσάγγου διδάσκονται μόνο Αλβανικά και Ιταλικά,που χρόνος για Ελληνικά), «θα σκίσω τα αστέρια μου»(Κι αυτό φοβερή απειλή,αν μου έλεγε και εμένα ένας αστυνομικός ότι θα σκίσει τα αστέρια του,θα τα έκανα πάνω μου!) προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν το συγκεκριμένο σύντροφο(κοπρίτη) ή ακόμα και να εκβιάσουν και την αντίδραση του.

Αυτό το γεγονός μόνο ως μεμονωμένο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού και στο παρελθόν οι μονάδες καταστολής έχουν δράσει σαν συμμορία, και στη Μαγνησία, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη δολοφονία μετανάστη(ξεχάσανε να αναφέρουν μεγαλέμπορος ναρκωτικών,λεπτομέρεια) σε μπλόκο στον Αλμυρό και το βασανισμό (εξπρές του μεσονυχτίου δηλαδή και βάλε)δύο ατόμων στις Μηλιές Πηλίου, αλλά και σε άλλες πόλεις όπου βοηθούν και πολλές φορές συμμετέχουν στις διάφορες δράσεις παρακρατικών οργανώσεων, σε επιθέσεις σε μετανάστες όπως στον Αγ. Παντελεήμονα(όπου οι κα'υ'μένοι μετανάστες δεν έχουν πειράξει κανέναν), και σε πολιτικούς χώρους (πολιτικούς?) όπως στο στέκι μεταναστών(στέκι μεταναστών είναι όλη η Ελλάδα) και στη κατάληψη Βίλλα Αμαλίας (άλλος εκπολιτιστικός σύλλογος κι αυτός,"η χαρά του άπλυτου")στην Αθήνα.

Αυτός ο κρατικός μηχανισμός όχι μόνο δε μας φοβίζει αλλά θα μας βρει απέναντι του(κο κο κο). Μπορεί τα μαντρόσκυλα(υπάρχουν τα μαντρόσκυλα,υπάρχουν όμως και τα κωπρόσκυλα) τους να τρομοκρατούν, όμως αυτή τους η προσπάθεια δε πρόκειται να έχει κανένα αποτέλεσμα παρά μόνο την άμεση αντίδραση μας με συλλογικές δράσεις(αφίσες,κωλόχαρτα,ξανά αφίσες,ξανά κωλόχαρτα).

Κανείς δεν είναι μόνος του(εννοείτε,όλες οι κότες στο κοτέτσι μπούγιο είναι). Οι δολοφονίες, η τρομοκρατία και οι απειλές δε θα μείνουν αναπάντητες(ενώ τα δικά μας θα μένουν,τραβάμε μια απεργία πείνας και όλα σβήνουν με το μπλάνκο).

Η αστυνομία έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι παντού(στο Κατμαντού?)

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ

ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ(ανατρίχιασα!!)


(επαγγελματίες)Αναρχικοί - αντιεξουσίαστές

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλό...

    Αλλά νομίζω και που δημοσιεύετε την προκήρυξή τους χάρη τους κάνετε. Ευχαριστούμε που επισκευφτήκατε το νέο Εγχοιρίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε αγαπητό εγχοιρίδιο.Όσο για την δημοσίευση της προκύρηξης,εμένα δεν μου φαίνεται για προκύρηξη,πιο πολύ για σόφτεξ μου φαίνεται... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή