Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ (ΑΝΤΙ)ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ!!!!



Παρατηρώ τις τελευταίες μέρες ,με τα γεγονότα των συλλήψεων για την τρομοκρατία,μία οργανωμένη επίθεση (οξύμωρο βέβαια η λέξη οργάνωση με την αναρχία) από των χώρο των αντιεξουσιαστών,η οποία και καλά είναι αυθόρμητη(βέβαια όταν τα κουμάσια του χώρου τους τινάξανε στον αέρα τον 15χρονο αφγανό τουμπέκιασαν,εκεί δεν υπήρχε νεκρός δεκαπεντάχρονος,ούτε "το αίμα κυλάει,εκδίκηση ζητάει",όπως διαλαλούσαν στα επεισόδεια για τον Γρηγορόπουλο)
Βλέπω και στην πόλη μας την ομάδα των "ρομαντικών νεαρών¨ (έτσι χαρακτήρισε η πρυτανεία τους καταληψίες της Ματσάγγου) να αναρτούν πανό στο πανεπιστήμιο

αλληλεγγύης στον αδικοχαμένο "αγωνιστή" και "καλόπαιδο" Λ.Φούντα ,το οποίο βέβαια δεν έχει σημασία πως έκλεβε αυτοκίνητο εκείνη την ώρα και είχε όπλο και χειροβομβίδα μαζί του,καθώς βέβαια και πανό στον "πολιτιστικό τους χώρο(Ματσάγγου) αλληλεγγύης στους συλληφθέντες-κατηγορούμενους για συμμετοχή στον "Επαναστικό Αγώνα¨.Να αναφέρουμε ότι όλως τυχαίως δύο από τους έξι(σύμφωνα με τον τύπο)πηγαινοέρχονταν και στον Βόλο,ήταν δηλαδή μέσα στους "ρομαντικούς νεαρούς"(εδώ)!!!!!
Εδώ βλέπουμε ακόμη έναν αλληλέγγυο υπερήλικα "ρομαντικό νεαρό" 60 ετών(!!!!) ο οποίος είναι και αυτός στην πόλη μας(όλως τυχαίως!!!!!!) (εδώ)
Εδώ βλέπουμε άλλον "συναγωνιστή"-κοπρίτη ο οποίος επίσης κοσμούσε την πόλη μας ,και την Ματσάγγου,με την παρουσία του(εδώ).
Βλέπουμε δηλαδή ποιοι είναι οι καταληψίες-προσιλιτιστές αυτής της αηδίας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης μας,με τις πλάτες του κράτους(πολιτικοί-δημοσιογράφοι-πρυτανικές αρχές)!!!!!!!
Κάποιοι,επειδή ή δεν έχουν ξεπεράσει τα βιώματα των παπούδων τους ή είναι βλαμμένοι ή πρεζομένοι ή δέχονται εντολές από ξένα κέντρα,προσπαθούν με υστερικές φωνές και προπαγάνδα να οδηγήσουν την χώρα σε εμφύλιο!!Ε,δεν θα τους περάσει!!Έχουμε μάτια και βλέπουμε ,και τους βλέπουμε πια ποιοι είναι.....

7 σχόλια:

  1. ετσι οπως καταντησανε τα αφεντικα σας τη χωρα των προγονων σας,μονο με φωτια θα γλυτωσουμε οι υπολοιποι που δεν γιναμε υποτακτικοι. ερχετε το κακο κουφαλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειρωνεψου οσο θελεις κουναβε, το ξερεις οτι ειναι αληθεια. αλλα να μου πεις εσυ δεν κινδυνευεις...οταν οι αλλοι ειναι στο δρομο, εσυ εισαι στα μπαλκονια και τους φωτογραφηζεις...και μετα...στο μπλοκ γρηγορα να καμωνεσαι οτι αλλαζεις τον κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πες μου φίλε,εντάξει,εγώ είμαι στα μπαλκόνια και καλά,ας το δεχτώ για την οικονομία της συζήτησης.Εσύ ,που είσαι στο δρόμο και καλά ,πως άλλαξες τον κόσμο,τι έχεις προσφέρει ουσιαστικά στο κοινωνικό σύνολο?Δεν σε ειρωνεύομαι,περιμένω απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λοιπον ρε μαγκα επειδη ζητας απαντηση πανω σε αυτο το θεμα,θα σου τη δωσω.Το πως αλλαξες το κοσμο? που με ρωτας ειναι ακαιρο...γιατι δεν τον αλλαξα! Οσο για την προσφορα μου μπορει να ειναι λιγοστη μεσα στο συνολο λιγοστων ανθρωπων που δεν λενε να σκυψουν το κεφαλι στην κεφαλαιοκρατια και κατ` επεκταση στην αστυνομοκρατια.Εχω ομως τη συνειδηση μου καθαρη,οτι δεν εκμεταλευτηκα ανθρωπο ποτε,δεν ρουφιανεψα ποτε για να αναριχηθω εγω,δεν μπλεχτικα σε κομματικες πλεκτανες,και κυριως δεν θα ζητησω απο κανενα να εξοφλησω τα γραμματια των δραστηριοτητων μου...για τι απλα δεν υπαρχει κανεις.
    -Η επιλογη του να βγω στο δρομο ομως ειναι,μια υποχρεωση στους προγενεστερους που δωσανε ζωη και αιμα για να εχω εγω καποια δικαιωματα,αλλα και στο παιδι μου (και τα παιδια ολου του κοσμου...γελα αν θες), που καποια στιγμη θα με ρωτησει...και τι εκανες εσυ για να μη περασει ''το ταδε η' το δεινα''??? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΟΤΙ ...ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Η' ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

    -ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ Η' ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ...ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΑΡΑΓΕ...???

    ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ,ΑΝΕΡΓΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ....

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση και πραγματικά το κείμενο σου λέει πολλά όμορφα πράγματα, στα περισσότερα μάλιστα συμφωνώ. Αν μπορείς μόνο μία διευκρίνιση θέλω για το "δεν θα ζητήσω από κανένα να εξοφλήσω τα γραμμάτια των δραστηριοτήτων μου...για τι απλά δεν υπάρχει κανεις ".Ή δεν μπορώ να το καταλάβω(δεν καυχιέμαι για την εξυπνάδα μου) ,ή κάπως αλλιώς ήθελες να το πεις και το πληκτρολόγησες λάθος. Τώρα ας προσπαθήσω να σου πω κάτι για τα υπόλοιπα .Κι εγώ έχω την συνείδηση μου καθαρή, και εγώ δεν ρουφιάνεψα για να αναρριχηθώ, και εγώ δεν μπλέχτηκα σε κομματικές πλεκτάνες, και για το άλλο σου είπα sorry, αλλά δεν το αντιλαμβάνομαι. Η επιλογή μου όμως είναι να δημιουργώ και όχι να καταστρέφω ,να εργάζομαι(βασικότατο), και να αντιμετωπίζω ο ίδιος τα προβλήματα μου .Το να συναθροίζομαι σε ιδεολογικές συμμορίες ,παρέα με άτομα που φταίνε οι ίδιοι για την κατάντια τους ,να το παίζω επαναστάτης βρίζοντας ένα κράτος το οποίο το ίδιο μου έχει παραχωρήσει τον χώρο να κάνω και καλά κατάληψη, καθώς και ασυλία να κάνω τις "εξεγέρσεις" μου, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Το να ληστεύω super-market και τράπεζες, και να το βαφτίζω απαλλοτριώσεις λυπάμαι αλλά ούτε αυτό μπορώ να το καταλάβω .Εγώ έμαθα από τους γονείς μου ότι για να αποκτήσω κάτι πρέπει να το έχω κερδίσει με τον ιδρώτα μου, και πως η κλοπή και ο μη σεβασμός της ιδιοκτησίας του άλλου είναι τουλάχιστον αλητεία. Και μη μου πεις για τις τράπεζες πως μας κλέβουν ,γιατί από τα περισσότερα ,αν όχι όλα, τα περισσότερα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ούτε στεγαστικά δάνεια πληρώνουν, ούτε άλλου είδους δάνεια, οπότε είναι έξω από τον "χορό" της τραπεζικής εκμετάλλευσης.
    Ούτε μπάτσος είμαι,ούτε βολεμένος είμαι ,είμαι απλά κάποιος ο οποίος δεν ρίχνει το φταίξιμο για τα προβλήματα του στους άλλους, αλλά παλεύει να τα διορθώσει μόνος του, ως ΕΝΗΛΙΚΟΣ ,άλλωστε η εφηβεία έχει περάσει προ πολλού ,και ο παλιμπαιδισμός μόνο στο Ράδιο-Αρβύλα ταιριάζει ...

    Ένας εργαζόμενος,ελεύθερος άνθρωπος(δεν έχεις το copyright φαντάζομαι της ελευθερίας?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "δεν θα ζητήσω από κανένα να εξοφλήσω τα γραμμάτια των δραστηριοτήτων μου...για τι απλά δεν υπάρχει κανεις "
    -Τι πιο απλο, και δεν μπορεις να το καταλαβεις?

    -Οτι κανω το κανω χωρις να ζηταω αντιτιμο,μονο απο ιδεολογικης πλευρας,κι απο οργη για τα κεκτημενα που χανουμε μερα με τη μερα.
    -Το να ληστευεις τους ληστες(τραπεζες,σουπερ μ.) ειναι κι αυτος ενας τροπος αντιδρασης...(δλδ σε πηρε ο πονος για το κεφαλαιο?)
    -Τα σουπερ μαρκετ ειναι μακραν ο 1ος διδαξας στην καταπατηση εργασιακων δικαιωματων.
    -ειναι αιτια να γινει ο κοσμος οικονομικο ερμαιο στα λομπι των πολυεθνικων εταιριων, και με τις συμφωνημενες αυξησεις να φερουν ''τη μαζα'' στο δρομο που αυτοι εχουν οριοθετησει.
    -Τι να πρωτογραψεις για τις τραπεζες...??? το''χωρις λογια'' ταιριαζει πληρως...
    -Αν θες να νομιζεις οτι ειναι ολα τα ατομα του αντι/κου χωρου περιθωριακοι...τι να πω,δεν θα κανω τπτ να σου αλλαξω τη γνωμη,ελπιζω καποια στιγμη να το καταλαβεις μονος σου.
    -Και ναι εγω εχω θεμα με τις τραπεζες και δανειο εχω, και ληστρικα μου φερονται.

    -Για την ασυλια που γραφεις,δεν εγινε καμια παραχωρηση απο κανενα κρατος...και μη παραμυθιαζεσαι...οι αγωνες των φοιτητων την εχουν κερδισει...και μονο με μακελιο θα την χασουν.

    -Τι περιμενεις να σου αναλυσω εγω την ελευθερια?

    Στον δικο μου κοσμο η ελευθερια δεν ειναι καθομαι στο σπιτι βλεποντας εκπομπουλες,ειδησεις,να τρωω το σοτο που μου πασαρουν,να προσεχω...μοοονο τα παιδια μου,τη γυναικουλα μου, και την περιουσια μου, και οι αλλοι να πα ν` γαμηθουν.(φανταζομαι για σενα αυτο ειναι το ιδανικο...ετσι?)

    ελευθερια ειναι να μη αποφασιζουν αλλοι για μενα,να μπορω να κανω πραγματα χωρις να βλαπτω τους αλλους, αλλα και χωρις να θεωρουμαι ο βλακας, που ο καθενας που εχει εξουσια και δυναμη μπορει να τον εχει χειραγωγημενο.

    ετσι το βλεπω εγω το πραγμα...και γι αυτο θα παλεψω οσο μπορω. ΕΣΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή