Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Επιχείρησαν να κάψουν ζωντανούς επιθεωρητές!
Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Α' Βιομηχανική περιοχή του Βόλου, όταν δύο επιθεωρητές της Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Μαγνησίας, παραλίγο να καούν ζωντανοί, καθώς ο νόμιμος εκπρόσωπος μιας επιχείρησης, την οποία είχαν επισκεφτεί, αποπειράθηκε να τους πυρπολήσει

Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ως αντικείμενο την περισυλλογή, επεξεργασία σιδήρων μετάλλων (scrap) και αυτοκινήτων, ενώ στο χώρο της είχε συμβεί ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα.

Ένας 38χρονος αλλοδαπός είχε τραυματιστεί σοβαρά εξαιτίας έκρηξης, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής αυτοκινήτου.

Το ατύχημα είχε αναφερθεί στην Επιθεώρηση Εργασίας από τους υπευθύνους της εταιρείας και η επίσκεψη των επιθεωρητών ήταν αναμενόμενη.

Όταν όμως η παρουσία των επιθεωρητών έγινε αντιληπτή από τους εργαζόμενους, δύο από αυτούς που εκτελούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης, εγκατέλειψαν την εργασία και έσπευσαν, τρέχοντας, να εξαφανισθούν.

Στη συνέχεια, οι επιθεωρητές τους αναζήτησαν και προσπάθησαν να πάρουν τα στοιχεία τους, εκτιμώντας ότι πρόκειται για περιστατικό αδήλωτης εργασίας.

Τότε δέχθηκαν επίθεση από τον νόμιμο εκπρόσωπο της επιχείρησης και άλλο άτομα που τους απώθησαν με βιαιότητα προς την έξοδο, ενώ στο φυλάκιο της εισόδου τους επιτέθηκε και πάλι ο εκπρόσωπος της εταιρείας, ο οποίος κραδαίνοντας τη μάνικα πετρελαίου της δεξαμενής ανεφοδιασμού, περιέλουσε με πετρέλαιο τον έναν από τους επιθεωρητές και απειλούσε να τον κάψει φωνάζοντας, "αν δε φύγεις θα γίνει και άλλο "ατύχημα"!

Φυσικά επενέβη η Αστυνομία και έληξε το συμβάν, υποβλήθηκαν μηνύσεις και κινήθηκε η διαδικασία του Αυτοφώρου αλλά ο εργοδότης είχε προλάβει να αποχωρήσει.

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Αναδημοσίευση από cosmo.gr

υ.γ. στην χώρα που έχει μάθει ο καθένας να κάνει ότι γουστάρει,τίποτα δεν μας εκπλήσσει πλέον....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου