Τετάρτη, 27 Μαΐου 2009

ΚΑΜΕΡΑ 1474 MEGAPIXELS - ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!

Αν κανείς νομίζει ότι μπορεί να κρυφτεί,...... τότε ήρθε η ώρα να πιστέψει πως πρέπει να ξυπνήσει από το..............βαθύ του ΥΠΝΟ!!!!!!!!! Η τεχνολογία είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ προχωρημένη και ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...............ΟΧΙ ΟΛΟΙ.Αυτή είναι μια φωτογραφία από την ορκομωσία του Αμερικανού Προέδρου που έγινε πριν από λίγο καιρό, στην οποία μπορειτε να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορείτε να κάνετε κλίκ σε οποιοδήποτε μέρος πάνω στη φωτογραφία........περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για το ΖΟΟΜ να καθαρίσει η εικόνα και θα δείτε ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!

Η φωτογραφία αυτή ελήφθη από ΡΟΜΠΟΤ με κάμερα 1474 megapixel !!!!!!!!!!!!! ( δηλαδή, 295 φορές τα 5 megapixel που έχει μια κονή κάμερα που χρησιμοποιούμε εμείς).........
Και βέβαια, η ερώτηση που έρχεται αυτομάτως στο μυαλό μας, είναι.............

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και αν μας επιτρέπουν να βλέπουμε κάτι τέτοιο, τότε ΤΙ ΑΛΛΟ, ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ;;;;;;;;; Κάντε κλίκ στο link αυτό και δείτε.........

Από email αναγνώστη

1 σχόλιο:

  1. και που είσαι ακόμα! Σε λίγο δεν θα μπορούμε να κλ----με και να μην το ξέρουν!! Α ρε Κολόμβε....(κι ας ήσουν 'Ελληνας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή