Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΑΓΑΠΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ....

Η εταιρία Naked Domestics (Γυμνοί Υπηρέτες), εδρεύει στο Λονδίνο και έχει την εξειδίκευση στο να παρέχει μοντέλα κορυφαίας κλάσης, άντρες και γυναίκες, για να εκτελέσουν όλες τις οικιακές απαιτήσεις μας!

Τα μοντέλα θα επισκευτούν το σπίτι ή το γραφείο και θα καθαρίσουν, θα πλήνουν, θα βάλουν σκούπα, θα σιδερώσουν, θα πλήνουν μέχρι και το αμάξι (μέσα έξω!). Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει κάποια συγκεκριμένη απαίτηση μπορεί να την ζητήσει απο την εταιρία!


Φανταστείτε να γυρίσετε στο σπίτι σας κουρασμένοι απο την δουλειά και να βρείτε τα πάντα καθαρά, σιδερωμένα και σε τάξη!

Μπορείτε να ζητήσετε το μοντέλο να είναι ολόγυμνο, γυμνό απο την μέση και πάνω (topless) ή να φορά κάποια συγκεκριμένη ενδυμασία, όπως νοσοκόμα, υπηρέτρια, γυναίκα-νυχτερίδα κτλπ. Μπορείτε να ζητήσετε απο την υπηρέτρια να βγάλει, τα τυχόν ρούχα που φοράει, ανα πάσα στιγμή!

Γιατί να μην αγοράσετε ένα ή πολλά μοντέλα σαν δώρο έκπληξη σε κάποιον φίλο σας? Απλά ενημερώστε την διεύθυνση, το τί θέλετε να φοράει και απλά αράξτε και περιμένετε!!


Να είστε σίγουροι οτι απο την στιγμή που χρησιμοποιήσετε ένα απο τα μοντέλα δεν θα ξαναφοβηθήτε ποτέ οποιαδήποτε απο τις οικιακές εργασίες σας. Όχι μόνο θα τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας αγγαρείες αλλά θα έχετε και ένα μεγάλο χαμόγελο!!

Πηγή: http://www.nakeddomestics.co.uk

2 σχόλια:

  1. Το αναδημοσιεύουμε κάνοντας σας το link. Αλλάζουμε λίγο το τίτλο για ευνόητους λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή