Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

REMI GAΙLLARD.....

Ο απίστευτος και θεόμουρλος Remi σε ρόλο καγκουρό!! Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια...... Απολαύστε τον!!




Κι ένα bonus.....




...διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΑ "ΒΡΩΜΙΚΟ" ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!!

Dirtbike 3

Για όσους δεν έχουν τι να κάνουν.....



...διαβάστε περισσότερα...

ΘΕΛΩ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΠΕΙΡΑΖΕΙ?


Ξέρω ότι μπορεί να χαρακτηριστώ σεξιστής ,αλλά καρναβάλι χωρίς Βραζιλιάνες είναι σαν τσίπουρο χωρίς μεζέ!!Δήμαρχε γρήγορα ,ίσα που προλαβαίνεις.......
...διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ STAND-UP COMEDY ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΕΘΕΞΙΣ!!


Σήμερα το βράδυ στο Μέθεξις(Πολυχώρος Τσαλαπάτα) στις 22.30 έχει stand-up comedy με Ζαραλίκο-Παπαγεωργίου ,οι οποίοι για όσους δεν τους έχουν δει είναι απλά άπαιχτοι(Δείτε το σχετικό βιντεάκι από παράσταση τους στην Κέρκυρα πριν από 10 μέρες περίπου)!!Χαλαρά η καλύτερη πρόταση για σήμερα το βράδυ!!Την Πέμπτη 5/3 την ίδια ώρα έχει Μαχαιρίτσα και Σταρόβα(ωραία πράγματα)!!Είσοδος με ποτό 15 γιούρα.
...διαβάστε περισσότερα...

ΨΑΡΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΚΕΦΑΛΙ!!



Οι ερευνητές στο ερευνητικό ίδρυμα ενυδρείων κόλπων Monterey έλυσαν πρόσφατα το επί μισό αιώναπαλαιό μυστήριο ενός ψαριού με τα σωληνοειδή μάτια και ένα διαφανές κεφάλι. Από τα ψάρια "barreleye" το microstoma Macropinna περιγράφηκε αρχικά το 1939, οι θαλάσσιοι βιολόγοι ξέρουν ότι έχει σωληνοειδή μάτια και είναι πολύ καλό στη συλλογή του φωτός. Ένα νέο έγγραφο από τον Bruce Robison και τον Kim Reisenbichler δείχνει πως αυτά τα ασυνήθιστα μάτια μπορούν να περιστραφούν μέσα σε μια διαφανή ασπίδα που καλύπτει το κεφάλι των ψαριών. Αυτό επιτρέπει στο barreleye για να κοιτάξει αδιάκριτα επάνω στο πιθανό θήραμα ή να στραφεί προς τα εμπρός για να δει τι τρώει.


...διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΕΛΕΟΣ - ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ!!


Λένε ότι στις μεγαλουπόλεις ο κόσμος αποξενώνεται μεταξύ του , αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο εκεί.Η χθεσινή είδηση ότι άνθρωπος ο οποίος έμενε απέναντι από το Δημαρχείο Βελεστίνου πέθανε πριν από 6(!!) χρόνια μέσα στο σπίτι του και βρέθηκε μόλις προχθές(!!!!) στο τελευταίο στάδιο αποσύνθεσης(σκελετός) μου δημιουργεί περίεργα συναισθηματα.. Πως έχουμε καταντήσει έτσι ρε γαμώτο?6 χρόνια και δεν παραξενεύτηκε κανένας?Τι να πεις....
...διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ: ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ!!




Οι τύποι της Ελληνοφρένειας δεν παίζονται!! Αλλά και ο φύλακας έκανε το χουζούρι του, δεν μπορείς να πεις....

...διαβάστε περισσότερα...

ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ - ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ

Μιας και έρχεται η Καθαρά Δευτέρα , για όσους έχουν ή νοιωθουν παιδιά ,οδηγίες για κατασκευή χαρταετού εδώ ,γιατί όταν φτιάχνεις κάτι με τα χεράκια σου , έχει άλλη χάρη....
Μακρυά μόνο από συρματα της ΔΕΗ , κι όλα τέλεια!!
...διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Καταρρέουν οι καταγγελίες κατά του Pirate Bay


Έως και το 50% των καταγγελιών κατά του Pirate Bay έχουν σχεδόν καταπέσει κατά τη δεύτερη ημέρα της δίκης. Αυτό που φάνηκε στο δικαστήριο είναι ότι ο κατήγορος δεν μπορεί να αποδείξει ότι τα αρχεία με κατάληξη .torrent που χρησιμοποιούνται σαν στοιχεία χρησιμοποιούνται από τον δημοφιλή tracker. Πολλά από τα screenshots που παρουσιάστηκαν κάνουν σαφές ότι δεν υπάρχει σύνδεση με το Pirate Bay. Το προβληματικό των κατηγοριών έδειξε ο Fredrik Teij (TiAMO), που ζήτησε να σχολιάσει την εξήγηση του κατήγορου, δείχνοντας το πως το πρότυπο BitTorrent στην πραγματικότητα δουλεύει.

Ο Fredrik είπε ότι ο κατήγορος μπερδεύτηκε με την αρχιτεκτονική της τεχνολογίας και ισχυρίστηκε ότι τα στοιχεία δεν δείχνουν πουθενά ότι χρησιμοποιήθηκε ο tracker του Pirate Bay. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο κατήγορος Hakan Roswall να αποσύρει όλες τις κατηγορίες για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων μέσω της αναπαραγωγής. Όλες οι κατηγορίες δηλαδή που έχουν να κάνουν με αναπαραγωγή παράνομου περιεχομένου αποσύρθηκαν. Αυτές που μένουν τώρα είναι οι κατηγορίες για βοήθεια στην διακίνηση παράνομου περιεχομένου.

...διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή: Απάτη στο όνομα της Eurobank!!

Απόπειρα εξαπάτησης μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομίου

Έχει παρατηρηθεί τελευταία προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών στοιχείων μέσω πλαστών ηλεκτρονικών μηνυμάτων (emails). Τα μηνύματα αυτά, των οποίων ως αποστολέας εμφαίνεται παραπλανητικά η εκάστοτε τράπεζα, είτε ζητούν την επιβεβαίωση των στοιχείων του χρήστη (κωδικούς e-Banking, στοιχεία λογαριασμών και καρτών, κτλ) είτε περιέχουν συνδέσμους (links) οι οποίοι οδηγούν σε ψεύτικες οθόνες καταχώρησης στοιχείων μη προερχόμενες από την τράπεζα.

Αγνοήστε αυτά τα μηνύματα. Η Eurobank δεν θα σας ζητήσει ποτέ και για κανένα λόγο να αποκαλύψετε προσωπικά σας στοιχεία, όπως στοιχεία λογαριασμών και καρτών, κωδικούς ATM και κωδικούς εισόδου στις υπηρεσίες e-Banking, m-Banking ή EuroPhone Banking.

Σε περίπτωση που έχετε γίνει αποδέκτης τέτοιου μηνύματος και έχετε καταχωρήσει προσωπικά σας στοιχεία, επικοινωνήστε άμεσα με το Europhone Banking στο 210-9555000 ή και 801 111 1144 από σταθερό τηλέφωνο.

Ακολουθεί παράδειγμα πλαστού ηλεκτρονικού μηνύματος (email):

Παράδειγμα ψεύτικης ιστοσελίδας:

Πρόσοχή λοιπόν σε ότι έχει σχέση με e-banking, ποτέ μα ποτέ δεν δίνουμε με e-mail ή ακόμα και τηλεφωνικώς τους κωδικούς μας PIN και όταν ψωνίζουμε, πρίν βάλουμε την κάρτα μας ,να ελέγχουμε οτι η ιστοσελίδα είναι ασφαλής (να εμφανίζεται το χαρακτηριστικό κλειδάκι!).


...διαβάστε περισσότερα...

Ανακοινώθηκαν οι πτήσεις του Korydallos Airlines!!


...διαβάστε περισσότερα...

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ!!


Έτοιμο το παγοδρόμιο στο Βόλο,το οποίο πλέον λειτουργεί κανονικά στην πλατεία του Δημαρχείου(από την πλευρά της Παπαδιαμάντη-γραμμές ΟΣΕ) και είναι ανοικτό από τις 12πμ-12μμ.Οι τιμές του είναι 8 ευρώ την πρώτη ώρα και 4 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα και 6 ευρώ το παιδικό.Στο βίντεο βλέπετε το εσωτερικό του(18x18m) ,το οποίο είναι φοβερό!!Μην το κοιτάτε, πάρτε τους φίλους σας και βουρ!!
...διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ!!


Το καναρίνι που ακούγεται από μέσα είναι όλα τα λεφτά!!
Αναρτήθηκε από apodikseis.blogspot.com
...διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ PRISON BREAK season 3!!


Με ελικόπτερο απέδρασε ξανά σήμερα στις 15.30' οΒ.Παλαλιοκώστας από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον συγκρατούμενο του και μόνιμο συνεργό του Αλκέτ Ριζάι!!Τι να πούμε ,το δις εξ'αμαρτείν......
Τύφλα να'χει το prison break......
...διαβάστε περισσότερα...

Did you know? (2008 version)

Η νέα έκδοση της πολύ γνωστής σειράς του Did you know για το 2008. Το εξαιρετικό βίντεο προβληματίζει και αφυπνίζει συνειδήσεις με ένα ξεχωριστό τρόπο στα 5 λεπτά της διάρκειας του.

Απολαύστε το..


(Αναδημοσίευση απο Egxoiridio)
...διαβάστε περισσότερα...

Πως θα ήταν ο κόσμος μας αν είχε μόνο 100 ανθρώπους;


Εκτιμάμε ότι έχουμε…

Και προσπαθούμε για ένα καλύτερο κόσμο..

Το άρθρο είχε αναδημοσιευτεί παλαιότερα στο πολύ καλό XPIGS


...διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Πώπω ρεζίλι !!!


Τι μπορείς να πάθεις και να μην ξέρεις που να κρυφτείς..


...διαβάστε περισσότερα...

Στρατιώτης κατέστρεψε δύο άρματα μάχης για να κάνει μια... βόλτα στη Γερμανία!


Ένας νεαρός Βρετανός στρατιώτης κατάφερε να τρακάρει όχι ένα αλλά δύο... άρματα μάχης αφού το έσκασε από το στρατόπεδο του, στη βόρεια Γερμανία, νωρίς σήμερα το πρωί, για να κάνει μια βόλτα.

Ο 18χρονος στρατιώτης, που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, πήρε ένα τανκ Scimitar και βγήκε με αυτό από το στρατόπεδο, κοντά στο Χόνε. Κατάφερε όμως να κάνει μόλις 500 μέτρα καθώς βγήκε από το δρόμο και το άρμα ακινητοποίηθηκε...

Απτόητος, ο νεαρός επέστρεψε με τα πόδια στη βάση του, πήρε ένα άλλο άρμα και κατευθύνθηκε προς την πόλη Μπέργκεν, ενώ τον κυνηγούσαν Βρετανοί στρατονόμοι που τον είχαν εντοπίσει. Όταν προσπάθησαν να του κλείσουν το δρόμο, έχασε τον έλεγχο του άρματος και το έριξε σε μια οξιά.

Η γερμανική αστυνομία ανέφερε ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του νεαρού ήταν διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο. «Δεν ξέρω εάν ήταν έμπειρος οδηγός άρματος, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να έχει εμπειρία στα 18 του», είπε ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.

...διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΙΣ 14:00

Το κρύο κρύο ,αλλά κλασσικά οι καφετέριες και τα τσιπουράδικα γεμάτα!Είπαμε , όλοι ΕΞΩ!!
...διαβάστε περισσότερα...

ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ!!

Παρακολουθήστε τον μέγιστο μάγκα Alain Robert,γνωστό και ως γάλλο spider-man , ο οποίος σκαρφαλώνει χωρίς προστατευτικά σε διάφορα κτίρια για να προκαλέσει την προσοχή , τι παραλίγο να πάθει την τελευταία φορά που προσπάθησε να κάνει τις μαγκιές του.Ήταν τυχερός και απλά έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη.....
...διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΠΑΛ


Με πλάγιο τρόπο (αφού το σύστημα πολλές φορές αντί να βοηθάει αποτελεί τροχοπέδη!!) τελικά η ΝΑΜ φαίνεται πως λύνει το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών των ΕΠΑΛ ,σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας. Σύντομα το ΚΤΕΛ θα εκδώσει κάρτες δωρεάν μετακίνησης για τους μαθητές ΕΠΑΛ ώστε να μεταφέρονται δωρεάν από και προς τα σχολεία! Άντε μπράβο….

...διαβάστε περισσότερα...

ΑΕΡΑΣ (ΑΕΡΙΟ) ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ!!


Μετά από τους πρόσφατους λογαριασμούς φυσικού αερίου που παραλίγο να στείλουν με εγκεφαλικό πολλούς συντοπίτες μας στα θυμαράκια το σκηνικό καλά κρατεί. Ο εμπορικός δ/ντης της ΕΠΑ Θεσσαλίας κ.Μπακούρας δήλωσε πολλά και ενδιαφέροντα ,αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι η τιμή του φυσικού αερίου το Μάρτιο θα μειωθεί κατά 14% και το επόμενο δίμηνο κατά 34%! Μήπως και το 15αυγουστο που δεν θα χρησιμοποιεί κανένας θα μειωθεί κατά 40%? Δεν παίζονται οι άνθρωποι!! Ο Νομάρχης Μαγνησίας κ.Παπατόλιας και η Ένωση Καταναλωτών Μαγνησίας ζητήσανε να μειωθεί άμεσα η τιμή κατά 10-35% προσπαθώντας να λύσουν το θέμα συναινετικά , προτού προβούν στις νόμιμες ενέργειές τους! Καλού-κακού , ανάψτε καμιά ξυλόσομπα ,γιατί το σήριαλ αυτό θα έχει δρόμο ακόμα!!

...διαβάστε περισσότερα...

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΑΓΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΝΕΙ!!


Επιτέλους παγοδρόμιο στο Βόλο!! Μετά από πολλούς Βολιώτες που το ζήτησαν (μέσα από το ομώνυμο group στο facebook) ,πολύ σύντομα θα λειτουργήσει παγοδρόμιο στην πλατεία Ρ.Φερραίου (Δημαρχείο ) στην πλευρά της Παπαδιαμάντη(προς τις γραμμές του ΟΣΕ)!Ο Δήμος Βόλου έδωσε στην εταιρία “THE WHITE FANTASY” την έγκριση και οι εργασίες ήδη ξεκίνησαν (όσοι περάσετε από εκεί θα δείτε την τεράστια άσπρη σκηνή!!) ,οπότε πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο ! Άντε , δεν κρατιόμαστε!!

...διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ (ΜΕΡΟΣ 1ο)


Πορεία πάλι (ναι, πάλι!!) σήμερα το απόγευμα στις 19.00' από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΝΕΒΑ (ποιοι απαρτίζουν αυτήν την επιτροπή μην ρωτάτε ,δεν χρειάζεται να ξέρετε!!) στην Πλατεία Αγ.Νικολάου.Η επίθεση στην Κούνεβα σαφώς και είναι καταδικαστέα , αλλά οι πορείες αυτού του τύπου τι εξυπηρετούν στο συγκεκριμένο θέμα?Μήπως η επίθεση έγινε στον Βόλο?Μήπως επιτεθήκαν Βολιώτες στην Κούνεβα και δεν το ξέρουμε?Ποιο πολύ μου μοιάζει σαν ευκαιρία πάλι για τα ευαισθητοποιημένα παιδιά της Ματσάγγου να κάνουν την πόλη μας την παιδική χαρά τους(για να μην πω τον βόθρο τους).Μην περάσετε καλού-κακού εκείνες τις ωρες από Ιάσονος που είναι οι τράπεζες γιατί ποτέ δεν ξέρεις.... Ούτε από τις καφετέριες του κέντρου , γιατί είναι το Αστυν.Τμήμα του Βόλου κοντά.19.00-22.00 το τσίρκο Ματσάγγου δίνει παράσταση στο κέντρο της πόλης μας,για άλλη μια φορά δυστυχώς.........
...διαβάστε περισσότερα...

Αυτή είναι επίσημη διαφήμιση πολεμικού αεροσκάφους!



Πρωτοπόροι στη διαφήμιση των «προϊόντων» τους οι Σουηδοί!
Είναι ένα από τα υποψήφια πολεμικά αεροσκάφη, για αγορά από την Ελλάδα. Θα πείσουν οι Σουηδοί τον Μεϊμαράκη να αγοράσει, ή θ’ αντεπιτεθούν με καλύτερη «προσφορά» οι ΗΠΑ και οι άλλοι «παραγωγοί»;

Η ψωροκώσταινα του Καραμανλή, τι πουλάει;

Εμείς πουλάμε Ρουβά, δηλαδή «τέχνη» και «πολιτισμό», όπως εύστοχα επισημαίνει το bollywood...

...διαβάστε περισσότερα...

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ LIVE!!!


Προ 5 ημερών ένας απελπισμένος μικρομεσαίος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στο χώρο του Χάλυβα και των κατασκευών άρχισε απεργία πείνας για να διαμαρτυρηθεί για τα CARTEL που τον οδήγησαν στην οικονομική χρεωκοπία και επαγγελματική καταστροφή.Ήδη από το Νοέμβριο 2006 είχε ιδρύσει τη μη κερδοσκοπική εταιρεία STOP CARTEL και είχε καταγγείλει τις παράνομες ολιγοπωλιακές και μονοπωλιακές πρακτικές των CARTEL που οδηγούν στην απόγνωση και την απελπισία κάθε υγειώς σκεπτόμενο άνθρωπο,κάθε φιλόδοξο αλλά έντιμο επιχειρηματία.ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΕΝΕΖΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, ΠΑΤΗΣΙΩΝ 70 ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΚΑ,ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΕΙ ΤΗΝ 6η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!!!!
ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ:
http://www.stopcartel.org/gr/tv.php

Σημ.: Ποιοι είναι αυτοί επιτέλους που κρύβονται πίσω από τα καρτέλ?
...διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Η ΓΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!


Αφιερωμένο σε όλες τις γριές(όχι στους οπαδούς του Ηρακλή)!! Απλά άπαιχτο!!Ακούγεται δυνατά ΕΔΩ!!Καρναβάλι έχουμε , βγείτε ΕΞΩ!!!
...διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας!!Άλλο ένα μπλόγκ λοιπόν στον χαμό που επικρατεί?Η επιθυμία μου πάντως δεν είναι αυτή , να είστε σίγουροι....
Επιθυμία μου είναι να γίνει αυτό το μπλογκ ένας χώρος έκφρασης των κατοίκων του Βόλου(και όχι μόνο) για ότι συμβαίνει σε αυτήν την πόλη , ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ που λέει και ο τίτλος!!Πράγματα που μας φτιάχνουν ,που μας χαλάνε , που μας την σπάνε ,που συμβαίνουν τώρα , που συνέβησαν ή που θα συμβούν!!Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να πείτε ότι θέλετε ή ότι σκέπτεστε!!Η πιο ωραία πόλη της Ελλάδας με τους πιο περίεργους κατοίκους....
...διαβάστε περισσότερα...