Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Στρατιώτης κατέστρεψε δύο άρματα μάχης για να κάνει μια... βόλτα στη Γερμανία!


Ένας νεαρός Βρετανός στρατιώτης κατάφερε να τρακάρει όχι ένα αλλά δύο... άρματα μάχης αφού το έσκασε από το στρατόπεδο του, στη βόρεια Γερμανία, νωρίς σήμερα το πρωί, για να κάνει μια βόλτα.

Ο 18χρονος στρατιώτης, που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, πήρε ένα τανκ Scimitar και βγήκε με αυτό από το στρατόπεδο, κοντά στο Χόνε. Κατάφερε όμως να κάνει μόλις 500 μέτρα καθώς βγήκε από το δρόμο και το άρμα ακινητοποίηθηκε...

Απτόητος, ο νεαρός επέστρεψε με τα πόδια στη βάση του, πήρε ένα άλλο άρμα και κατευθύνθηκε προς την πόλη Μπέργκεν, ενώ τον κυνηγούσαν Βρετανοί στρατονόμοι που τον είχαν εντοπίσει. Όταν προσπάθησαν να του κλείσουν το δρόμο, έχασε τον έλεγχο του άρματος και το έριξε σε μια οξιά.

Η γερμανική αστυνομία ανέφερε ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του νεαρού ήταν διπλάσιο από το επιτρεπόμενο όριο. «Δεν ξέρω εάν ήταν έμπειρος οδηγός άρματος, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να έχει εμπειρία στα 18 του», είπε ένας εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών.

3 σχόλια:

  1. χμμμμ κάτι μου θυμίζει αυτό, Ninja κουνάβι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον γράψανε για δίπλωμα ,για αλκοτέστ ή για επικίνδυνη οδήγηση?Πάντως δεν θα είχε πρόβλημα στο παρκάρισμα πιστεύω!!Ότι πρέπει για το κέντρο του Βόλου!!Στο στρατόπεδο του Γεωργούλα ξέρει κανείς αν πουλάνε κανένα άρμα να αγοράσουμε? :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ki as einai k palio model, tha poume ton Stam na mas kanei veltiwsi sto moter!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή