Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΟΤΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ!!

Παρακολουθήστε τον μέγιστο μάγκα Alain Robert,γνωστό και ως γάλλο spider-man , ο οποίος σκαρφαλώνει χωρίς προστατευτικά σε διάφορα κτίρια για να προκαλέσει την προσοχή , τι παραλίγο να πάθει την τελευταία φορά που προσπάθησε να κάνει τις μαγκιές του.Ήταν τυχερός και απλά έγινε ρόμπα ξεκούμπωτη.....

8 σχόλια:

  1. Με μεγαλη μου εκπληξη βλεπω οτι ακομα σε ενα ποστ κράζετε κοσμο. Αυτη τη φορά θεωρείτε βλακεία το urban climbing... Απο αναρρίχηση βασικα δεν νομιζω να εχετε ασχοληθεί ποτε. Τον Dan Osman και αυτόν βλάκα θα τον θεωρήσετε λογικα... Αν δεν σας λέει τίποτε το όνομα απλα ενα youtube θα σας πείσει πόσο "βλάκας" ήταν.
    Μάλλον αυτό το blog είναι η επιτομή της βολιότικης κουτσομπολίστικης νοοτροπίας και μιζέριας που ότι κάνει ο άλλος είναι για μας μαλακια.
    Που βγάζει το άχτι της στον καφέ στο βολονάκι ή στις τρέντυ καφετέριες της παραλίας και κράζει το κάθε τι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν φίλε μου θα έσκαζε σαν καρπούζι κάτω,τότε να σε έβλεπα να τον χειροκροτάς!!από φιλοσοφία σκίζεις πάντως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αντιλέγω πως το άτομο ζωγραφίζει σαν αναριχητής , αλλά επέτρεψε μου να θεωρώ επιεικώς βλάκα και όχι μάγκα , όποιον θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο και κινητοποιεί πυροσβεστικές κλπ , μόνο και μόνο για να ανεβάζει βιντεάκια στο youtube.Με το σκεπτικό σου και ο Knoxville από τους jackass δεν παιζεται , φοβερό άτομο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράφεις ότι "αυτό το blog είναι η επιτομή της βολιότικης κουτσομπολίστικης νοοτροπίας και μιζέριας που ότι κάνει ο άλλος είναι για μας μαλακια". Προφανώς δεν διάβασες τα υπόλοιπα ποστ , οπότε σε συγχωρώ .Αν όμως τα διάβασες , και στα μόνα που σχολίασες ήταν αυτό της Ματσάγγου και αυτό , πάω πάσο.Φιλικά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα υπολοιπα ποστ τα εχω ήδη διαβασει απο το τροκτικο πολυ πριν τα κανε copy paste...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στείλε τα link ,να δούμε αν είναι copy-paste τα ποστ MOY.Σ'ευχαριστώ για τα "καλά'" σου λόγια,αλλά ο καθένας μας λέει ότι έχει να πει και κρίνεται από αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αν τα διάβασες και στο τροκτικό , αυτό σημαίνει ότι και το τροκτικό σύμφωνα με σένα "είναι η επιτομή της βολιότικης κουτσομπολίστικης νοοτροπίας και μιζέριας που ότι κάνει ο άλλος είναι για μας μαλακια".Βρε λες να το έχουν Βολιώτες?? :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή