Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ!!

Πως θα σας φαινόταν να στεκόσασταν απέναντι από τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας και να τους «ψέλνατε» για τα καλά; Πως θα σας φαινόταν να βρισκόσασταν σε ένα δωμάτιο με τους διεθνείς και να λέγατε στον καθένα ξεχωριστά τα μειονεκτήματά του; Αυτά, δηλαδή, που λέει ο κάθε "προπονητής της εξέδρας" κάθε φορά που παρακολουθεί έναν αγώνα.

Ο Τζέιμς Κόρντεν, γνωστός και βραβευμένος με BAFTA Αγγλος ηθοποιός, βρέθηκε στη θέση που θα θέλαμε όλοι να είμαστε. Ο Κόρντεν πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ της Εθνικής Αγγλίας και βρέθηκε σε ένα δωμάτιο με παίκτες όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Τζον Τέρι κ.α. και χωρίς να το πολυσκεφτεί, άρχισε να τους αραδιάζει όσα σκέφτεται ο μέσος Αγγλος φίλαθλος για τα "λιοντάρια". Το στόρι του διαφημιστικού θέλει τον Αγγλο ηθοποιό να υποδύεται τον υδραυλικό, ο οποίος πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο για να επισκευάσει μια βλάβη. Άθελά του μπαίνει σε μία αίθουσα όπου βρίσκονται οι διεθνείς της εθνικής Αγγλίας και... παίζουν κρεμάλα! Αφού ξεπερνάει το αρχικό σοκ, αρχίζει την κριτική στον καθένα ξεχωριστά.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε στον Τζέιμς: "Ντέιβιντ, είσαι ο νούμερο ένα της Αγγλίας. Είσαι ο καλύτερος και ξέρεις γιατί; Γιατί σταμάτησες να παίζεις με τα μαλλιά σου! Ασπρα, κόκκινα, άφρο!"Στον Λάμπαρντ: "Φρανκ, έναν παίκτη, τον Τζέραρντ, τον ξέρεις; Παίξε σαν κι αυτόν! Σήκωσε το κεφάλι και δώσε καμιά πάσα!" Και τον Τέρι: "Τζον, ήσουν ο καλύτερος αμυντικός. Ο παλιός, καλός Αγγλος αμυντικός. Μέχρι που έχασες πέναλτι κι έγινες κλαψιάρης! Ασε τα δάκρυα για το σπίτι επιτέλους!!"

Όπως θα δείτε και από το διάρκειας 8:21 βίντεο, ο Τζέιμς Κόρντεν δίνει πραγματικό ρεσιτάλ, με τους παίκτες -και ειδικά τον Μπέκαμ- να κρατούν με δυσκολία τα γέλια τους. Επειδή, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τα όσα γράψαμε είναι μερικά από τα όσα είπε, απολαύστε το σποτάκι....


(Αναδημοσιεύση απο www.cosmo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου