Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ!!


Σε αυτό το site μπορείτε να δείτε επιλεγμένες φωτογραφίες απο τους πειρατές της Σομαλίας οι οποίοι συνεχίζουν τις επιθέσεις τους σε διεθνή φορτηγά πλοία με σκοπό φυσικά τα λύτρα! Επίσης θα δείτε και την διεθνή προσπάθεια, κυρίως της Γαλλίας, για την πάταξη αυτού του φαινομένου!

4 σχόλια:

  1. Συμπολίτες ΠΡΟΣΟΧΗ, μη στέλνετε τα καράβια σας στη Σομαλία, υπάρχει κίνδυνος πειρατείας και ο πρωθυπουργός έχει πολλές δουλειές και δεν θα μπορεί να σας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχα,καλό φίλε Μιχάλη!Πέρα από την πλάκα όμως,υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας οι οποίοι είναι ναυτικοί,και τα καράβια στα οποία εργάζονται περνάνε από εκεί,με αποτέλεσμα να έχουν ζήσει από κοντά τέτοιες περιπέτειες,οι οποίες μόνο αστείες δεν είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρέ μη γίνει το κακό, γιατί αν γίνει θα είναι μόνα τους τα πατριωτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ότι έμαθα αυτή τη στιγμή 3 Έλληνες ναυτικοί κρατούνται όμηροι σε καράβι που έχουν καταλάβει οι πειρατές,και γίνονται προσπάθειες από το υπουργείο εξωτερικών και το ναυτιλίας για την απελευθέρωση τους.Επίσης έχουμε στείλει στρατιωτική δύναμη στην περιοχή , η οποία συμμετέχει σε νατο'ι'κή επιχείρηση για την ασφάλεια στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή