Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΑΜ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ(?)


Τελικά,την λύση για την ασφαλτόστρωση των τελευταίων 700 m του Περιφερειακού φαίνεται ότι θα την δώσει ο Νομάρχης Μαγνησίας κ.Παπατόλιας,με την εκταμίευση 35.000 ευρώ από πόρους της Νομαρχίας.Αν περίμενε από το ΥΠΕΧΩΔΕ,δεν νομίζω να προλαβαίναμε σε αυτή την ζωή να βλέπαμε Περιφερειακό στον Βόλο.......

3 σχόλια:

  1. Καλά ξηγήθηκε ο Νομάρχης! Να βάλουμε αν είναι και την Αργώ σε ρόδες, να τσουλίσει αυτή πρώτη τον δρόμο, μπάς και ολοκληρώσει επιτέλους κάποια διαδρομή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο του Νομάρχη μας. Τα χρήματα για οτι έγινε μέχρι σήμερα στον περιφερειακό,θα "έβγαλε" αυτός απο Ευρωπαικά προγράμματα. Ο Σουφλιάς είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Βόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς έτσι διαφαίνεται.Αλλά ευτυχώς που η Νομαρχία φροντίζει μόνη της να δώσει λυσεις,όπως έκανε και με τις δωρεάν μετακινήσεις των μαθητών των ΕΠΑΛ.Μπορεί να φαίνεται σαν να κάνω διαφήμιση στον Νομάρχη,αλλά οι σωστές ενέργειες πρέπει να λέγονται,και θα είμαστε κοντά του σε κάθε κίνηση που κάνει για την βελτίωση της ζωής στον νομό μας,και σε κάθε χτύπημα που δίνει στο τέρας της γραφειοκρατίας και της αναλγησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή