Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!


Εκεί στην Ισπανία τουλάχιστον το έχουν λύσει το πρόβλημα!!Κάθε χρόνο διοργανώνουν ................ το ετήσιο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν στην πόλη της Παμπλόνα,όπου και αμολάνε μαινόμενους ταύρους μέσα στην πόλη!!Θα μου πείτε πως λύνετε έτσι το πρόβλημα της βλακείας?Απλούστατα,ένα σωρό βλαμμένοι ,είναι σίγουροι πως είναι πιο γρήγοροι από τους ταύρους....έλα όμως που δεν είναι!! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένας σωρός ηλιθίων να νοσηλεύεται για αρκετό χρονικό διάστημα στα νοσοκομεία της χώρας ,και να μην κυκλοφορεί ανάμεσα στον υπόλοιπο πλυθησμό!!Μάλιστα προσφέρουν λύση στο πρόβλημα όχι μόνο στην χώρα τους,αλλά και σε άλλες χώρες , μιας και αρκετοί από αυτούς που τρέχουν μπροστά από τους ταύρους είναι τουρίστες...Φανταστείτε τώρα πόση βλακεία υπάρχει γύρω μας στη χώρα μας,ξεκινώντας από τους οδηγούς , και πως θα ήταν η κατάσταση αν είχαμε κάτι αντίστοιχο!Μήπως να διοργανώναμε κι εμείς ένα φεστιβάλ bunjee jumping σε γκρεμό 30 m με σκοινι 35 m?

5 σχόλια:

  1. Για ένα "φέστιβαλ" γιαουρτοπόλεμου τι λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Αντε να αραιώνουν οι βλάκες-ηλίθιοι σιγά σιγά...!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς αντι να αραιώνουν αυξάνονται. Είναι σαν ασθένεια που κάποια στιγμή θα πρέπει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο να εισέλθουν οσοι ειναι μολυσμένοι σε καραντίνα για ειδική μεταχείριση. Τώρα θα μου πεις πως θα μεινουμε ελάχιστοι που στο ελάχιστο λειτουργούμε αυτό το θείο δώρο του εγκεφάλου μας. Ας είναι όμως.

    War against stupidity και εγκεφαλική καθυστέρηση ( Αναφέρομαι ΣΑΦΩΣ στην "Βλακεία" και στο ρητό "Ο μαλάκας ειναι ανίκητος" και οχι στην εκ γεννετής δυσλειτουργία του εγκεφάλου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε το έργο IDIOCRACY.Προφητικό ,και πιστεύω ότι συμβαίνει ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κουράστηκα χροοόνια τώρα, να κουβαλάω βλάκες στους ώμους μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή