Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Μια ιερόδουλη φέρνει τα πάνω κάτω στην περιοχή της Λάρισας με τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της! Κι όμως είναι αλήθεια αν και μοιάζει με σενάριο ταινίας. Μια χασιέντα του έρωτα, ένα μικρό χωριό στην καρδιά της Θεσσαλίας που πάντα μας απασχολούσε για τις πρωτοποριακές αντιλήψεις της!

Απίστευτη και η ζωή της ιδιοκτήτριας που συνδυάζει έρωτα, προδοσία και κόκκινα φανάρια. Για σχεδόν 3 δεκαετίες η Χρυσούλα διατηρούσε τον "Παράδεισο του έρωτα" που καμιά σχέση με την εικόνα που οι περισσότεροι διατηρούν για τους οίκους ανοχής. Σε μια έκταση αρκετών στρεμμάτων, πολλά μικρά σπιτάκια που περιβάλλονται απο γκαζόν και πολύχρωμα συντριβάνια παραπέμπουν περισσότερο σε συγκρότημα εξοχικών κατοικιών παρά σε οίκο ανοχής.

Οι κοπέλες που προσφέρουν τις "υπηρεσίες" τους προέρχονται απο βόρεια και κεντρική Ευρώπη και συγκεκριμένα Ολλανδία και Ισπανία, ενώ δεν λείπουν και οι κοπέλες που προέρχονται απο την ανατολική Ευρώπη!

Το συγκρότημα βρίσκεται στην έξοδο της Λάρισας προς Τρίκαλα, ενώ στα σκαριά είναι και η κατασκευή του 2ου συγκροτήματος στην έξοδο της Λάρισας πρός Θεσσαλονίκη!

(Πηγή: Reallife)

1 σχόλιο: