Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ.....

Ο γιατρός Ευάγγελος Μιχελάκης καρδιολόγος στην Αλμπέρτα του Καναδά ανακάλυψε ότι η χορήγηση της ουσίας DCA σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο βοηθά δραστικά στην υποχώρηση της ασθένειας!! Μάλιστα σε ορισμένες μορφές καρκίνου όπως του πνέυμονα, του στήθους και του εγκεφάλου επιτεύχθηκε συρρίκνωση των καρκινικών όγκων πάνω από 70%!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ;;;

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ!!! ΚΑΝΤΕ INVITE ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!! ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ!!!

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αγαπητή κουναβοπαρέα,
    Χωρίς να θέλω να είμαι αρνητικός προς τη ανάρτηση σας θα ήθελα να σας καλέσω να δούμε το ίδιο θέμα και από άλλη οπτική γωνία. Όπως είναι εμφανές στο video ο δημοσιογράφος έκανε την ανακάλυψη του αιώνα ενώ αντίθετα ο μελετητής είναι πολύ μαζεμένος. Μήπως το video αυτό έχει ως στόχο να παρασύρει χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια απελπισμένων να αποτελέσουν τα πειραματόζωα επί πληρωμή για τους επιτήδειους; Επειδή το θέμα της RnD στις φαρμακοβιομηχανίες μόνο νέο δεν είναι ίσως να σας ενδιέφερε να δείτε το άρθρο "Άνθρωποι τρίτης κατηγορίας…" στην διεύθυνση http://egxoiridio.wordpress.com/2009/02/18/third-world/ .
    Ευχαριστούμε και καλή συνέχεια.
    Υγ. Φιλική συμβουλή: Μην ανεβάζετε βίντεο στην κεντρική σελίδα σας γιατί δεν είναι λειτουργικό και βαραίνει πολύ, προτιμήστε να τα βάζετε μέσα στις αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται,οπότε κάθετι που ακούγεται προς αυτή την κατεύθυνση είναι μία ελπίδα για τους καρκινοπαθείς.Ο επιστήμονας λογικό είναι να είναι μαζεμένος,γιατί αν δεν αποδειχθεί ότι η θεραπεία του ωφελεί τον άνθρωπο,θα του κρεμάσουν κουδούνια μετά.Υπάρχει όμως γενικότερα μια έντονη φημολογία ότι υπάρχουν ήδη θεραπείες για τις μεγαλύτερες ασθένειες του πλανήτη,αλλά δεν τις κυκλοφορούν στην αγορά για διάφορους λόγους ,όπως π.χ. ένας αυτός που αναφέρεται στο συγκεκριμένο βίντεο,ή για να στηρίζεται ένα ήδη υπάρχον πολύ επικερδέστερο σύστημα αντιμετώπισης των συμπτωμάτων και όχι της ίδιας της ασθένειας , κ.ο.κ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μεγάλες ασθένειες δημιουργούνται πλέον στα εργαστήρια...Υπάρχουν και έχουν σίγουρα βρεθεί τα φάρμακα ...

    Αλλά ποτέ οι φαρμακευτικές, αυτά τα vampire των ανθρώπινων ψυχών και στόχων δεν θα αφήσουν κάτι να προχωρήσει...Και όταν το κάνουν θα φροντίσουν τα φάρμακα αυτά να έχουν παρενέργειες και ούτω καθεξής....

    Φαρμακευτικές...Μια ακόμα γάγγραινα ....

    !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως και με τα καρτέλ του πετρελαίου(της ενέργειας γενικότερα),έτσι και εδω οι ενέργειες δεν γίνονται με γνώμονα τη λογική και το κοινό συμφέρον,αλλά αποκλειστικά για την αύξηση των κερδών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή